Яким знакам Зодіаку взагалі не щастить у коханні

Російська астрологиня Самарпіта Яшасвіні назвала чотири знаки зодіаку, яким зовсім не щастить в любовних справах.

Як правило, труднощі у відносинах відчувають Овни, Близнюки, Раки і Стрільці. Найчастіше проблема виникає через ігнорування людиною попереджувальних знаків - позначається сильний потяг.

Овен

Люди, що народилися під знаком Овна, дуже люблять бути на висоті в стосунках. Вони часто зустрічаються з людиною для поліпшення власного статусу. Представники цього знака Зодіаку люблять демонструвати оточуючим, що їм вдалося завоювати той чи інший об'єкт зацікавленості. Тому почуття Овнів не завжди можна назвати щирими.

Близнюки

Близнюки дуже некомфортно почувають себе без «публіки». Вони вважають за краще знаходитися в центрі уваги і часто вступають у відносини без видимої причини. Представників цього знаку Зодіаку можна назвати перебірливими при виборі партнера. Вони роблять все для того, щоб не бути самотніми.

Рак

Проблеми Раківв у відносинах виникають через надмірну довірливість та емоційність. Вони часто закохуються в тих людей, які проявляють хоч якусь увагу. У відносинах представники цього знаку Зодіаку дуже сильно прив'язуються до партнера - вони не можуть постояти за себе і часто стикаються з маніпуляціями.

Стрілець

Стрільці хочуть знайти людину, яка не буде їх пригнічувати. Нерідко представники цього знаку Зодіаку вибирають «проблемних» партнерів, які відмовляються проявляти інтерес по відношенню до них. Звідси випливає величезна кількість конфліктів і загальна незадоволеність відносинами.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: прогноз астрологів, поради астролога, стосунки, кохання