Помилки під час сніданку, які заважають схуднути

Експерти назвали поширені помилки під час ранкового прийому їжі, які найчастіше заважають скинути зайву вагу.

Їх слова наводить The Sun.

Однією з них є надмірне споживання цукровмісних продуктів, таких як круасани, мюслі і випічка.

«Якщо ви з'їдаєте занадто багато цукру, з'являється ризик набрати зайві кілограми. Якщо у вас різко підвищується рівень цукру в крові, а потім він падає, вашому організму необхідно заповнити цей баланс. Тоді ви починаєте кидатися в пошуках снеків », - пояснив лондонський дієтолог і глава компанії з постачання БАДів Healthspan Роб Хобсон.

Ще одна помилка при спробі схуднути - споживання «порожніх» калорій.

«Якщо ви випили капучино і з'їли маффін, ви подумаєте: «Я всього лише поснідав кавою і кексом». Але насправді - це купа калорій і ніякого насичення», - попередив спортивний дієтолог Маюр Ранчордас з університету Sheffield Hallam.

Фахівець також додав, що будь-яка страва має бути в першу чергу живильною і містити комплекс з білків, жирів і вуглеводів. З цієї причини на сніданок найкращою альтернативою солодощам він назвав тост з цільнозернового борошна з лососем, авокадо і яйцем-пашот.

Більш того, помилкою ранкового раціону також вважається жирна їжа, така як бекон, сосиски і смажена картопля.

«Жирна їжа містить безліч калорій і змушує вас відчувати себе млявим, а солоні продукти, в свою чергу, несприятливо впливають на тиск», - зазначив Ранчордас.

 Крім цього, експерти порадили не пропускати ранковий прийом їжі.

«Починати день з неправильною їжі або взагалі з голоду - дуже погана ідея. Хороший сніданок допомагає виробити корисні звички і запобігає перекусам», - підкреслили вони.

 Насамкінець фахівці порекомендували відмовитися від перекусу на ходу.

«Виникає шанс переїдання, якщо ви не зосередитеся на їжі. А якщо ви поспішаєте – ризикуєте отримати нетравлення шлунка », - зійшлися на думці дієтологи.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: схуднення, Харчування і дієти, дієти, здоровий спосіб життя, Поради