Про що сигналізує часте позіхання

31 Жовтня 2019

Медики стверджують, що часте позіхання свідчать про порушення нармальної роботи людського організму, яке доволі часто із розряду фізіологічних переходить у психологічні.

Отже, якщо ви частенько позіхаєте, це може стати попередженням про:

  • Проблеми із зайвою вагою. Зазвичай ожиріння виникає від проблем з гормональним станом організму. А через це у людини розвивається слабкість в м’язах. Від цього й виникає постійне позіхання. Зайва вага тисне на нашу грудну клітку, внаслідок цього розвивається гіпервентиляція легень, тобто позіхання через брак повітря.
Читайте також
  • Постійне відчуття тривоги викликане занадто високим показником такого гормону, як кортизол. Якщо такий стан починає бути постійним, у людини погано працює серцево-судинна система. Як наслідок – часте позіхання.
  • Симптоми або наслідки інсульту. Ті, хто переносив інсульт, позіхають частіше від звичайного, бо так організм регулює температуру тіла і мозку. Але найчастіше сильне позіхання починається саме тоді, коли організм перебуває в передінсультному стані.
Читайте також
  • Проблеми з печінкою. При неправильній роботі печінки у людини починається гормональний збій. Як вже було сказано, такі люди набагато частіше перебувають в сонному і слабкому стані.
  • Депресивний стан. Зазвичай ліки, здатні побороти депресію, сприяють виробленню серотоніну. При цьому людина постійно перебуває в дуже слабкому стані. Учені підтверджують той факт, що депресивна людина починає часто позіхати.
Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, органи, депресія