Ефективні трави для схуднення

До літа кожна жінка намагається стати стрункішою, щоб без комплексів одягати короткі спідниці чи вузькі кофтинки. Крім фізичних вправ та активного способу життя, дієта – на першому місці, щоб швидко привести себе у форму.

Щавель

У зеленому листі щавлю міститься величезна кількість вітаміну С, який дуже необхідний організму ранньою весною. Багатий щавель і на яблучну кислоту, вітаміни групи В, калій, кальцій і магній. У цьому продукті практично немає жирів, зате присутні білки і вуглеводи.

Ревінь

У цій рослині багато грубої клітковини, яка надовго забезпечує почуття ситості і покращує роботу кишечника. Доведено, що в 100 грамах ревеню міститься добова доза вітаміну К, який захищає організм від хвороби Альцгеймера і зміцнює кістки.

Крес-салат

Про користь крес-салату відомо ще з часів Римської імперії. Ці зелені листочки багаті на вітаміни А, К, Е і С, а також фосфор, кальцій і магній. Вважається, що крес-салат покращує життєвий тонус, перешкоджає виникненню запальних процесів, а також допомагає худнути.

Черемша

Незважаючи на специфічний запах і смак, черемша славиться багатим вітамінно-мінеральним складом. Вона чинить потужну протимікробну дію, що допоможе вберегти організм від сезонних вірусів та інфекцій. Найчастіше черемшу використовують як начинку для пирогів або як інгредієнт у салатах.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, Харчування і дієти, схуднення