На Рівненщині затриманий із заднього сидіння напав на копа за кермом

На Рівненщині затриманий із заднього сидіння напав на копа за кермом

Підсумок – двоє п’яних дебоширів опинилися в кайданках, а поліцейський – на лікарняному ліжку.

У неділю близько 16-ї години на лінію «102» надійшло повідомлення від 37-річного жителя села Бармаки, що невідомі особи завдали йому тілесних ушкоджень, інформує Відділ комунікації поліції Рівненської області .

На місці події працівники патрульної поліції виявили трьох осіб, які спілкувалися на підвищених тонах. Один із них, 22-річний місцевий житель, порушував публічний порядок та намагався вчинити бійку із потерпілим, повідомляє прес-служба поліції. На неодноразові зауваження правоохоронців припинити протиправні дії, молодик не реагував, поводився агресивно, нецензурно висловлювався і погрожував патрульним фізичною розправою. На нього одягли кайданки.

Коли порушника посадили до службового автомобіля, 31-річний односелець, «звільняючи» товариша, почав шарпати дверцята поліцейського авто, штовхати патрульних, перешкоджаючи їм у виконанні службових обов’язків. Тому на нього теж наділи наручники та посадили до транспортного засобу.

Під час доставлення обох чоловіків до медзакладу для освідування, 22-річний житель Бармаків, перебуваючи на задньому сидінні авто, завдав кількох ударів ногою у потилицю працівнику поліції, який був за кермом. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Відповідно до медичного освідування, правопорушники перебували у стані алкогольного сп’яніння. Нині вони спілкуються зі слідчими. Потерпілого поліцейського, який отримав забої голови, доставили до лікарні.

За фактом заподіяння тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу 22-річному жителю Бармаків повідомили про підозру.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: поліція, напад
В тему