Літак-зірка Голлівуду Killa приземлився у Києві (фото)

Літак-зірка Голлівуду Killa приземлився у Києві (фото)

Після ремонту крилата машина, яка була реквізитом у бойовику зі Шварцнеггером і Сталлоне, базуватиметься на летовищі Рівного.

Багато хто пам’ятає літак-акулу із фільму «Нестримні-3» (The Expendables 3), в якому виблискував неймовірний акторський склад з найкращих в історії кіно героїв бойовиків: Шварценеггера, Сталлоне, Лундгрена, Гібсона та інших. Учора це повітряне судно здійснило посадку в аеропорту Києва, в зв’язку з необхідністю проходження планового ремонту, пише ресурс Big Picture.

Зі злітної смуги культовий АН-26 доставлять на його рідний завод «Авіант», де він і був зібраний. Фахівці підприємства перевірять технічний стан літака, проведуть обслуговування його систем і заміну деяких деталей.

Після ремонту невеликий вантажний літак з бортовим номером UR-CSK залишиться на території України, адже його придбала для своїх цілей українська авіакомпанія «Елерон».

Знаменитий АН-26 був виготовлений в 1984 році і, незважаючи на солідний вік, перебуває у відмінному стані. На офіційній сторінці аеропорту в одній зі соцмереж з’явилися фотографії кіногенічного літака із характерним «акулячим» оскалом, а також невеличкий коментар:

«Ліврея літака з акулячою пащею і черепами була створена спеціально для голлівудського бойовика «Нестримні-3»(The Expendables 3). Акторський склад стрічки вражає, в ролях крутих найманців знялися найкрутіші актори Голлівуду: Сильвестр Сталлоне, Джейсон Стейтем, Арнольд Шварценеггер, Антоніо Бандерас, Веслі Снайпс, Мел Гібсон, Дольф Лундгрен».

Також повідомляється, що перефарбовувати АН-26 новий власник не збирається і експлуатувати літак будуть у його «бойовому розфарбуванні». Повітряне судно після ремонту базуватиметься в аеропорту міста Рівне. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Фото
В тему