Мокнули в унітаз до струсу мозку: батьки покарали школяра, який бив ровесників

Мокнули в унітаз до струсу мозку: батьки покарали школяра, який бив ровесників

Дорослі влаштували аж надто жорстокого «прочухана» п’ятикласнику, який тероризував усю школу.

В одній зі шкіл Приморського краю (Росія) зафіксували дикий випадок булінгу – розлючені батьки влаштували розправу над п’ятикласником, який ображає їхніх дітей. Інцидент стався в місті Великий Камінь. Школяра занурили головою в унітаз, і тепер у дитини струс мозку, пишуть «Факти».

Як повідомляють місцеві ЗМІ, вранці середи, 20 лютого, група батьків відшукала п’ятикласника, який прийшов на уроки. Тато однієї з дітей схопив Олега Р. «за шкірку» і затягнув у шкільний туалет. Там дитину занурили головою в унітаз. У процесі у школяра з носа пішла кров, яка залила підлогу. Самі батьки стверджують, що хлопця не били. При цьому медики діагностували у потерпілого струс мозку.

Як стало відомо з повідомлень у мас-медіа, потерпілого неповнолітнього Олега Р. виховує бабуся. Мати хлопчика позбавлена ??батьківських прав і проходить у справі про вбивство, батько давно убитий.

З першого класу неконтрольований хлопець тероризує не тільки однокласників, а й інших школярів. Останньою жертвою малолітнього хулігана стала однокласниця: він ударив її в живіт. Дівчинка серйозно постраждала і досі перебуває в лікарні. Медики підозрюють у неї розрив селезінки.

Рідні постраждалих дітей не раз зверталися в поліцію. Потім батьки учнів п’ятого класу школи № 2 написали на Олега Р. колективну доповідну на ім’я директора. Кожен з них докладно розповів, як школяр тероризує його дитину. Вони не раз просили виключити агресивного хлопчака зі школи, але вчителі всіляко виправдовували забіяку.

Після інциденту в школі відразу ж з’явилися бригада швидкої допомоги, поліція і навіть слідчі. Правоохоронці проводять перевірку, опитують батьків, які стали головними героями розправи над неповнолітнім. Школою вже зацікавилася і прокуратура Приморського краю.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему