Відео

Центр Луганська захоплений бойовиками ватажка «ДНР»(відео)

Центр Луганська захоплений бойовиками ватажка «ДНР»(відео)

У центрі окупованого Луганська 21 листопада з’явилися невідомі люди в камуфляжі, з автоматами і в супроводі бронетранспортера. Про це повідомляє низка ЗМІ, підконтрольних бойовикам Донбасу.

У повідомленні вказується, що люди з автоматами і БТРом оточили в центрі міста будівлю так званого «МВС ЛНР», перекрили весь «урядовий квартал» і закрили проїзд усіма центральними вулицями міста.

Цікаво, що жодних розпізнавальних знаків в озброєних людей немає.

На прохання пояснити, що відбувається, прибулі або нічого не відповідають, або посилають до старших, які в свою чергу кажуть, що вони ніяких коментарів давати не будуть. Деякі відповіли, що проходять планові навчання.

Керівник Центру зі взаємодії з громадськістю сепаратистського «МВС» Сергій Колесніков відмовився коментувати факт оточення центральних вулиць міста і будівель, де розташовується керівництво терористичної «ЛНР». Він також не відповів на запитання про те, чи можуть це бути планові навчання.

Журналіст Андрій Діхтяренко у себе в блозі пише, що, за його інформацією, в озброєних людей у центрі міста є не тільки автомати і БТР, але й ручні гранатомети.

«Схоже, Корнет вирішив «оскаржувати рішення суду про своє звільнення з посади міністра. Тепер головне, щоб у процесі подачі апеляції» не постраждали жителі навколишніх будинків. Ці «войнушки» відбуваються в самому центрі міста», – написав він.

Сайт 0642.ua повідомив, що колишній так званий «міністр МВС ЛНР» Ігор Корнет забарикадувався в будівлі «МВС» разом з працівниками колишнього спецпідрозділу «Беркут», а будівля перебуває в оточенні людей, які лояльні до лідера терористів Луганської області Ігоря Теслярського.

Крім того, озброєні люди контролюють будівлі Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення, а також «адміністративного суду ЛНР».

У російських ЗМІ інформація про те, що відбувається в Луганську, така: люди заблокували доступ до адміністративних будівель, співробітників так званого «уряду» та «Народної ради» розпустили по домівках. Повідомляється, що з Донецька до Луганська прибули три військових «Урали», на яких приїхали терористи так званої «Республіканської державної служби охорони», яка перебуває під контролем лідера донецьких бойовиків Олександра Захарченка.

На сайті ватажка терористів «ЛНР» Ігоря Теслярського ще 20 листопада з’явилася інформація про те, що він відсторонив від посади голову «Міністерства внутрішніх справ» Ігоря Корнета у зв’язку з тим, що проти того було порушено кримінальну справу.

Після цього на сайті «МВС ЛНР» з’явилося повідомлення від колективу співробітників, які попросили лідера терористів Луганщини Ігоря Теслярського припинити «цькування» Ігоря Корнета.

У зверненні йдеться, що Корнета оббрехали «з метою дискредитації органів внутрішніх справ і дестабілізації в Луганській народній республіці».

«Нам – співробітникам усього Міністерства внутрішніх справ ЛНР – хотілося би мати можливість спокійно і цілеспрямовано працювати в єдиній, згуртованій команді тільки під керівництвом міністра внутрішніх справ в особі Корнета Ігоря», – йдеться в повідомленні.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему

Останні матеріали