Відео

Який фільм подивитися під час карантину

Який фільм подивитися під час карантину

Кінотеатр Multiplex, що знаходиться в Розважалтному центрі "Промінь", - на канікулах, але це не причина впадати в сплячку і абстрагуватись від світу кіно. 

Кінотеатр підготував невеликий список нетривіальних фільмів, які вам варто переглянути вдома. Стрічки, які націлені на те, щоб знешкодити вашу нудьгу на карантині.

Неграновані коштовності - IMDb 7,6

Хвилюючий, захоплюючий, напружений, азартний фільм,  з чудовою роботою Сендлера. Великій критиці піддається музичний супровід, наче на початку стрічки він не синхронізує з відеорядом, через що багато глядачів виключали фільм вже на 10 хв.Не піддавайтесь, зачекайте ці 10 хв, ви звикнете.

«Неграновані коштовності» - це видатний трилер братів Сафді. Двогодинна панічна атака головного героя - Говарда триматиме вас в напрузі і після перегляду фільму.

 «Неграновані коштовності» - найпотужніша роль за все життя Адама Сендлера. 

Громадянин Кейн - IMDb 8,3

Можливо, багато з вас дивились інтерв’ю сценаристів, режисерів, акторів, продюсерів: людей, які мають відношення до кіноіндустрії. 

Доволі часто на запитання: «Який фільм ви вважаєте знаковим у своєму житті?» - багато з них відповідали «Громадянин Кейн». 

Згадали, так?

Наша рекомендація, піддайтесь натиску допитливості і подивитись цей фільм. Ви зрозумієте, чому він такий важливий для стількох людей.

Фільм знятий 1941 року, але не поступається сучасним стрічкам, а в деяких моментах стрибає на голову вище. 

«Громадянин Кейн» - фільм, який однозначно варто подивитись. Не потрібно цуратись року, вас затягне з перших хвилин, адже це одна з найпотужніших драм в історії кіно.

Мертві не вмирають

Нова стрічка прекрасного режисера Джима Джармуша - «Мертві не вмирають» - IMDb всього 5,5, але вона вартий уваги

На перший погляд, зав'язка здається простою та банальною: мертві встають з могил і починають гризти усіх живих. Кожен бореться за своє виживання як може.

Але як тільки ви пірнете у вир абсурду, що відбувається на екрані, точно не зможете відірватися від перегляду. Цю хвилю нереально смішного безглуздя треба зловити і відчути.

Дует Білла Мюрея та Адама Драйвера – неймовірний.

Весь фільм тебе, по факту, веде до фінального жарту персонажа Адама. 

І панч цей легендарний, сподіваємось, кожен з вас його гідно оцінить. 

«Мертві не вмирають» - найкращий фільм про зомбі. 

Ось такі три фільми рекомендує кінотеатр Multiplex для домашнього перегляду. Якщо ви їх бачили і все ж не знаєте, що подивитись та кому довіряти, рекомендуємо підписатись на Telegram - https://t.me/multiplex_lutsk канал кінотеатру, де він щодня розповідає про фільми, які варто переглянути хоча б раз в житті. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Промінь, Волинь, кіно
В тему

Останні матеріали