Відео

«Вам не страшно?»: у Станиці Луганській «борзі» бойовики погрожують Україні (відео)

«Вам не страшно?»: у Станиці Луганській «борзі» бойовики погрожують Україні (відео)

Журналісти привезли з лінії розмежування на Донбасі тривожне відео, як терористи «ЛНР» зухвало погрожують українцям.

Розмова української журналістки із нахабними опонентами з протилежного берега Сіверського Донця зафіксована у вчорашньому сюжеті ТСН.

Чоловіки у формі російського МНС і з нашивками у вигляді стяга так званої «ЛНР», в порушення мінських домовленостей, спокійно перетинають лінію розмежування в Станиці Луганській і «контролюють», як українські будівельники ремонтують міст через річку.

Як зазначається, на переправі також висить символіка «ЛНР». Двоє бойовиків, які перейшли лінію розмежування, провокували українську журналістку.

Коли телерепортер запитала, чого вони тут вичікують, один із чоловіків у російській формі відповів, що «чекає перемоги».

Його напарник у свою чергу спробував залякати працівницю ЗМІ. «Вам не страшно?» – спитав він у неї. Журналістка відповіла, що їй нічого боятись, адже вона перебуває у себе вдома. Тоді сепаратисти почали розповідати про те, як «український прапор убивав» їхніх земляків. Прапор «ЛНР» же, згідно з їхнім баченням, «нікого не вбивав, а захищав свою землю».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство
В тему