Відео

«Ми більше не вдвох»: Фадєєв розірвав контракт з Наргіз через її любов до алкоголю (відео)

«Ми більше не вдвох»: Фадєєв розірвав контракт з Наргіз через її любов до алкоголю (відео)

Промоутер і організатор концертів Сергій Лавров розповів, чому продюсер Максим Фадєєв вирішив розірвати контракт з артисткою Наргіз Закіровою.

Про це повідомляє «Комсомольская правда».

Лавров заявив, що часто займався виступами співачки і завжди побоювався, що вона не вийде на сцену. У Фадєєва, за його словами, також були труднощі з організацією заходів, так як знаменитість іноді просто не виходила на зв'язок.

«Вона брала пляшку віскі і так весь концерт за неї і трималася. Коли у мене в зв'язку з цим почалися проблеми з директорами концертних майданчиків, Наргіз замінила віскі пляшкою газованої води, куди вона наливала спиртне », - сказав промоутер.

«Дивацтв багато було. Іноді зі своїми подругами з «Битви екстрасенсів» закривалася в гримерці і розкладала карти», - додав він.

 Крім того, Лавров зазначив, що у Наргіз було багато дивних запитів в райдері, включаючи охоронця, який мав чергувати біля її готельного номера навіть ночами. Він зробив висновок, що Фадєєв напевно втомився від дивних вчинків артистки, так що в їх розриві немає нічого дивного.

8 серпня стало відомо, що лейбл Фадєєва MALFA розірвав контракт з Наргиз. У документі про розірвання співпраці зазначено, що тепер артистка не може виконувати пісні продюсера. Крім того, наголошується, що лейбл знімає з себе всі зобов'язання, пов'язані з її туром, запланованим на серпень.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ
В тему