Відео

Зеленський «натравив» СБУ на ДФС: реакція керівництва Волинської митниці (відео)

Зеленський «натравив» СБУ на ДФС: реакція керівництва Волинської митниці (відео)

Президент Володимир Зеленський перед новопризначеним заступником голови Служби безпеки України Іваном Бакановим поставив чітке завдання – за два тижні показати результат у боротьбі з контрабандою на митницях.

Журналіст «Т1.ua – Твій портал»  поцікавились у виконувача обов’язків керівника Волинської митниці ДФС, чи готові вони до співпраці у цьому питанні.  

«Рівень співпраці з будь-яким правоохоронним органом у нас чітко розписаний, регламентований запитами, порядками. Я не думаю, що в СБУ чи в іншого правоохоронного органу є якісь питання по співпраці. Тобто будь-яка інформація, яка надходить від них, ми швидко, оперативно, в нас обмежені терміни, реагуємо. З іншого боку, якщо ми виявляємо порушення, які не підпадають під дію порушення адміністративного, те, що ви говорите «контрабанда», тоді ми виставляємо повідомлення про злочини і повідомляємо про будь-які злочини», – зазначила очільниця Волинської митниці Тетяна Кравець.

Нагадаємо, на початку травня до Волинської митниці була прикута неабияка увага. Поляки на волинсько-польському кордоні затримали дві фури з бурштином, які українські митники «не помітили».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему