Відео

«Не треба бути Пуаро»: в Ужгороді журналіст за дві секунди розкрив злочин з участю копа і митника (відео)

«Не треба бути Пуаро»: в Ужгороді журналіст за дві секунди розкрив злочин з участю копа і митника (відео)

В Ужгороді поліцейська і митник «спалилися», крадучи будматеріали із недобудованої зупинки громадського транспорту.

У Мережі з’явилося відео, на якому видно, як жінка-«коп» і чоловік-митник розкрадають в Ужгороді сучасну зупинку громадського транспорту. Про це на власній сторінці у «Фейсбуку» повідомив закарпатський журналіст Віталій Глагола. Пише видання «Галіція Ньюз».

«Друзі! Ось, що таке сила «Фейсбуку!» Вже усі бачили відео, як крадуть будматеріали із нової зупинки на Митній! На відео засвітилось і авто із номером. Знаючи номер і марку – закинули в інтернет-бот номер авто і дізнались власника – це жінка Мельник Марина Іванівна.

крадіжка Ужгород

Не треба бути Еркулем Пуаро, щоб вбити в Google прізвище і натрапити на декларацію, подану до НАЗК повної тезки власниці авто – і вуаля, знайдено декларацію із такими самими даними. І тут вуаля номер два – у неї в декларації внесено авто саме такої моделі, як на відео із крадіжкою. Хочете вуаля номер три? Ця жінка працює на посаді слідчий в установі Ужгородське районне відділення поліції Ужгородського відділу поліції Головного управління НП в Закарпатській області, тобто в ПОЛІЦІЇ. От декларація з цим авто: тут.

декларація
Але ж ми не будемо її звинувачувати, бо видно по відео, що матеріали в багажник вантажить чоловік. Благо, в декларації вказане і його ім’я. Перевіряємо на тому ж сайті – і вуаля номер чотири. Знаходимо чоловіка на ім’я Мельник Микола Васильович, у якого в декларації вказано право керування на авто марки «Фольксваген Пасат» 2007 року, який є у власності його дружини. А хочете знати, де працює цей чоловік згідно з його декларацією? От вам і вуаля 5 – старший інспектор у Закарпатській митниці ДФС. От посилання на його декларацію. Я навіть не хочу це коментувати… Гарна пара – слідча поліції і митник»,
– пише журналіст.

Відео з’явилося в пабліку «Ужнет».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, кримінал
В тему