Відео

На Дніпрі піймали 89-річну браконьєрку (відео)

На Дніпрі піймали 89-річну браконьєрку (відео)

Інспектори Рибнагляду під час нічного рейду затримали у Києві 89-річну бабусю, яка плавала Дніпром на дерев’яному човні й займалася незаконною риболовлею.

Глава Київського рибоохоронного патруля Володимир Мухін повідомив на своїй сторінці у Facebook про 89-річну браконьєрку. Жінка похилого віку, яка виявилася в минулому професійною плавчинею, плавала Дніпром на дерев’яному човні та ставила сітки.

«89 років, виявилось жительці столиці, яку було помічено інспекторами рибоохоронного патруля Київщини під час патрулювання в нічний час акваторії річки Дніпро в межах міста Києва! Літня бабця, звати яку Люда, за інформацією колишня спортсменка-плавчиха, самостійно на дерев’яному весельному човні неподалік Північного мосту встановлювала сітки», — повідомив він.

Повідомляється, що бабусю доставили на берег, перевірили документи, поговорили «по душах», побажали міцного здоров’я і не стали штрафувати — «звісно що протокол складений не був».

«Ви тільки уявіть, ця бабця пережила репресії, Голодомор та Другу світову... Прикро, що нині неналежне соціальне та пенсійне забезпечення штовхає навіть таких літніх людей на порушення», — зазначив Володимир Мухін.

Пост набрав кілька десятків тисяч переглядів, а коментатори розділилися на два табори: одні вважають, що бабусю-таки треба було оштрафувати, тому що закон один для всіх, інші ж співчувають пенсіонерці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, риболовля, пенсіонери, київ, кримінал
В тему