Відео

Сергій Сивохо схуд і втратив свою харизму (відео)

Сергій Сивохо схуд і втратив свою харизму (відео)

Один з найвідоміших гравців «КВН», актор, телеведучий, продюсер та шоумен Сергій Сивохо скинув кілька десятків кілограмів. Вперше за довгий час комік відвідав шоу «Ліга сміху», в якому був тренером. На цей раз він прийшов на зйомки в якості зіркового гостя.

Так, 5 жовтня на YouTube «викинули» повну версію гри Літнього Кубку Ліги Сміху. Менше ніж за тиждень відео набрало більше 1 млн. переглядів.

Сергій Сивохо традиційно підтримував учасників в залі. Свого друга і наставника під час шоу представив ведучий програми Володимир Зеленський.

«Привітайте Сергія Анатолійовича Сивохо! Вітаємо тебе, наш великий схудлий брат. Раді бачити тебе, Сергійку. Тренер-чемпіон!», – емоційно оголосив Зеленський.

Сергій Анатолійович піднявся під гучні оплески глядачів. Комік у відповідь послав повітряні поцілунки. Глядачі також відзначили, що він дуже сильно схуд. З першого погляду здається, що Сивохо втратив більше 30-40 кілограмів.

Нагадаємо, 49-річний Сергій Сивохо покинув проект «Ліга сміху» у 2017 році через проблеми зі здоров'ям. Окремі джерела зазначають, що комік не міг навіть ходити. В результаті крісло тренера замість нього зайняв Євген Кошовий.

Сергій Сивохо схуднув

Сергій Сивохо схуднув фото 1

Проте фанати не надто обрадувалися такій звістці. В Мережі вже подейкують, що Сергій Анатолійович важко хворий, а його швидка втрата ваги не що інше як один із симптомів недугу. Однак журналістам так і не вдалося знайти жодного джерела, яке б підтверджувало таку інформацію.

Побоюються прихильники Сивохо не тільки того, що актор сильно схуднув, а і того, що чоловік з втратою кілограмів міг розгубити свою неповторну харизму.

До слова, проблеми з вагою у Сивохи не через переїдання, як вважають багато глядачів. У дитинстві Сергій часто хворів, у нього був бронхіт з астматичним компонентом, через що він потовстів.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, сергій сивохо, схуднення
В тему