Відео

«Не вбили тебе в АТО, доб'ємо ми»: чоловік розповів, як над ним знущалися «роботодавці» (відео)

«Не вбили тебе в АТО, доб'ємо ми»: чоловік розповів, як над ним знущалися «роботодавці» (відео)

Надзвичайна по цинічності і зухвалості подія сталася у селі Іванківці, що у Вінницькій області. При редакції газети у волонтерському центрі, у групу по захисту родини ветерана бойових дій звернувся Олександр Віталійович Дяк.

Колишній воїн розповів як над ним знущалися його ж «роботодавці».

Про це повідомляє сайт «Kazatin».

Олександр Віталійович Дяк одружений, проживає в Іванківцях. Повернувшись з полігону, ще не працевлаштувався, тому погоджувався на виконання будь-яких оплачуваних робіт на день, на тиждень. Чим і забезпечував родинний достаток. Молодий хлопець вагою приблизно 50 кілограм, задніх не пас на фронті. Був АГ-сником, служив в мотопіхоті танкового прикриття.

Двоє мешканців Іванківець (хлопці не служили в армії взагалі), запросили Сашу попрацювати на новобудові за 200 гривень вдень. Відпрацювавши один день, отримав 200 гривень від замовника робіт у селі Сигнал.

Наступного ж дня його по-звірячому побили, катували, залякували, волочили непритомного за ноги по землі, накидали на шию петельку, змушували копати собі яму. Все це проводилося під морально-психологічним тиском, під гаслом «Не вбили тебе в АТО, доб'ємо ми».

Чоловік звернувся в поліцію через декілька днів. Правоохоронці заяву взяли, але навіть направлення на судмедекспертизу не дали.

Про всі жахи, які пережив Олександр Дяк, він розповів на камеру.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, роботодавці, ато, вінниця
В тему