В центрі уваги

«Заснув і прокинувся з новою усмішкою»: де у Луцьку лікування зубів стало задоволенням

«Заснув і прокинувся з новою усмішкою»: де у Луцьку лікування зубів стало задоволенням

Здорові зуби і сліпуча усмішка - це дві складові іміджу цивілізованої людини. На жаль, природа не до всіх настільки прихильна і далеко не всіх наділила рівними зубами і білосніжною посмішкою.

Сьогодні сучасна стоматологія дає унікальну можливість вирішити будь-які проблеми, пов'язані з порожниною рота: аномалії зубного ряду, захворювання ясен, втрачені зуби, зміна кольору, неприємний запах, запальні захворювання слизової та багато іншого.

Однак, незважаючи на розуміння, що лікувати зуби просто необхідно, у багатьох людей зберігається страх перед стоматологами. Відтак вважати лікування зубів задоволенням можуть лише ті, які на власному досвіді відчули усі переваги сучасної стоматології.

Ми уважно вивчили переваги та пропонуємо їх розглянути на прикладі стоматологічної клініки Bionic Dental Clinic у Луцьку.  

Що таке Bionic dentistry - біонічна стоматологія

Bionic dentistry (біонічна стоматологія) - це новий рівень стоматології, який передбачає  невід’ємне гармонійне  поєднання науки, цифрових технологій (електроніки) та біології. Саме завдяки цьому поєднанню можна комплексно вирішити будь-яку стоматологічну проблему.

Ключовою метою біонічної стоматології є  використання найбільш біосумісних матеріалів у комплексному лікуванні стоматологічних захворювань.

Відтак, через 25 років невтомної роботи та постійному пошуку і впровадженню іноваційних технологій Bionic dentistry, «Стоматологічна практика Стома» у 2018 отримала право називатися «Клініка біонічної стоматології» - Bionic Dental Clinic.

Директор клініки Олександр Серьогінов є активним лектором на стоматологічних конференціях та симпозіумах. Саме його експертна думка є важливою для багатьох стоматологічних компаній України та світу.

«Клініка біонічної стоматології» -  іноваційне поєднання цифрових технологій із людською фізіологією!

«Ми використовуємо дослідження, які максимально дозволяють поставити точний діагноз або провести превентивні заходи, щоб уникнути хвороб, максимально точні роботизовані технології, а також матеріали, які не тільки відновлюють форми або колір зуба, але і володіють функціональними властивостями характерними тільки для природного зуба.

Хочемо наголосити, що у тому, аби зберегти з здорові і красиві зуби практично до глибокої старості, має бути зацікавлений сам пацієнт.

Так, ми надаємо вам високоякісні стоматологічні послуги, із використанням сучасних стоматологічних технологій. Натомість ви повинні  регулярно відвідувати стоматолога,  дбати про стан емалі, захищати зуби від карієсу, проходити профілактичні процедури», - ось такі суттєві поради дають пацієнтам фахівці луцької стоматологічної клініки.

Чому Bionic dental clinic у Луцьку не боїться конкуренції

Незважаючи на те, що сучасних стоматологічних клінік  у Луцьку є достатньо, Bionic dental clinic впевнено почувається на ринку стоматологічних послуг, адже:

  • фахівцям клініки вдалося зробити стоматологічне лікування не лише комфортним, але й інноваційним, з використанням матеріалів, властивих лише для природнього зуба,
  • першими в Луцьку стали використовувати технології виготовлення безметалевих коронок та конструкцій із діоксиду цирконію - найбільш біосумісного матеріалу,
  • першими впровадили використання інноваційного матеріалу для протезування – BioHPP,
  • залишаємось єдиною клінікою в Луцьку, яка має змогу на 100% використовувати CAD-CAM технології - роботизоване виготовлення коронок, інших складових протезування і хірургічних шаблонів.
  • користуємось інноваційними технологіями в хірургії, які створюють умови для атравматичних операцій,
  • одні з небагатьох впровадили застосування медикаментозного сну.
  • злагоджена команда справжніх професіоналів володіє найсучаснішими технологіями і є унікальними спеціалістами.

Загальні переваги звернення в стоматологічну клініку Bionic Dental Clinic:

  • великий вибір стоматологічних послуг;
  • якісна передова діагностика, на основі якої і клінічних показаннях лікарі приймуть оптимальне рішення щодо усунення захворювання;
  • штат кваліфікованих вузькопрофільних відповідальних і креативних дантистів, з великим досвідом роботи та вміннями працювати із найскладнішими випадками;
  • комфортні умови лікування зубів і порожнини рота;
  • лікування зубів без больових відчуттів і тривалої реабілітації, завдяки сучасним препаратам для максимального комфорту і безпеки на час сну під контролем анестезіолога;
  • бездоганна якість робіт;
  • технологічне обладнання останнього покоління;
  • сучасні матеріали найвищої якості;
  • індивідуальний підхід;
  • гнучка цінова політика;
  • зручний графік роботи;
  • попередній запис за телефоном в будь-який зручний для вас час.

Повний асортимент стоматологічних послуг у Bionic Dental Clinic

У Клініці Біонічної Стоматології у Луцьку пропонують широкий спектр послуг по догляду та лікуванню ротової порожнини:

  • Імплантація та кісткова пластика - встановлення імплантів дозволяє відновити функцію втраченого зуба; покращити фіксацію знімного протезу; створити зручну та естетичну (знімну або незнімну) конструкцію на беззубій щелепі.

Власна зуботехнічна лабораторія, за допомогою спеціальних планувальних програм, дозволяє створювати  індивідуальні шаблони для максимальної точності встановлення імплантатів.

  • Хірургічна практика – із застосуванням п'єзотома (апарата для атравматичного видалення зубів ультразвуковими коливаннями).
  • Ортопедія зубо-щелепної системи – із створенням зубного протезу (складної біомеханічної конструкції), який буде максимально наближеним до живого зуба.
  • Терапевтична стоматологія - слугує підготовкою пацієнта до інших видів стоматологічного лікування і полягає в профілактиці та лікуванні захворювань ротової порожнини.
  • Професійна гігієна порожнини рота - передбачає огляд, професійну чистку, полірування, та допоможе на декілька відтінків відбілити зуби, зняти наліт та зубний камінь і додасть свіжості.

Лікування та видалення зубів без болю – це реальність!

«Не піду до стоматолога, бо боюсь болю!» - таких «боягузів» у Клініці Біонічної Стоматології бачили достатньо.

Проте сучасна стоматологія спрямована на лікування та видалення зубів без болю.

Відтак у Bionic Dental Clinic успішно застосовають технологію медикаментозного сну.

«Лікування під наркозом у нашій клініці дозволяє уникнути будь-яких спогадів, неприємних відчуттів та вражень. Ця методика є золотим стандартом у хірургічній та дитячій стоматології.

Видалення зубів мудрості, імплантації, кісткові нарощення, пластики ясен та будь-які інші втручання можна здійснити за 10 секунд: 5, щоб заснути і 5, щоб прокинутись і ви нічого не згадаєте.

Під час втручання вимірюються основні життєві показники, які контролюються професійною анестезіологічною командою», - наголошують у клініці.

Дана методика має ряд переваг:

  • під час процедури Ви не хвилюєтесь і у Вас не залишається жодних спогадів.
  • у Вас не підіймається артеріальний тиск, а це особливо важливо для пацієнтів з гіпертонічною хворобою
  • реабілітація після хірургічних втручань буде швидшою, що пов‘язано з використанням певних препаратів.
  • ви швидко прокидаєтесь і продовжуєте жити звичним життям.
  • дозволяє полікувати велику кількість зубів у дітей або виконати будь-яке за складністю хірургічне втручання за один візит.
  • анестезіологічна команда нашої клініки має понад 30-річний досвід.
  • дозволяє надавати адекватну допомогу дорослим та дітям з інвалідністю.

Отож, при лікуванні зубів у Bionic Dental Clinic, ситуація, коли «Заснув і прокинувся з новою щелепою» - цілком реальна!

Наша репутація – вдячні відгуки задоволених пацієнтів

Коли 28 років тому ми лише розпочинали свою роботу та були однією з перших приватних стоматологічних клінік в Луцьку та Україні, то, в першу чергу зламали стереотип «стоматологічний хворий».

До нас приходять не «стоматологічні хворі», а люди, яким, в першу чергу, потрібна допомога, турбота та якісне лікування.

Ми впевнені, що найкращою рекламою для стоматологів є рекомендації та вдячні відгуки задоволених пацієнтів, тисячі щасливих історій і усмішок.

Пам'ятайте, регулярний профілактичний огляд здатний запобігти будь-яке захворювання ротової порожнини. Бережіть ваші зуби. Вони не тільки прикрашають вашу посмішку, але і служать гарантом здоров'я всього організму.

Своєчасно звертайтеся в приватну медичну спеціалізовану стоматологічну поліклініку Bionic Dental Clinic!

Bionic Dental Clinic – Стома 

м. Луцьк, вул. Ніла Хасевича 6

+38 (050) 251-56-00

+38 (097) 241-56-00

Факс: 0332-24-15-60

bionicdentalclinic@gmail.com

bionicdentalclinic.com.ua

facebook.com/bionicdentalclinic

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, Стоматологія, лікування, медицина
В тему