В центрі уваги

На Волині стартує Школа життя для дітей

На Волині стартує Школа життя для дітей

Володимир-Волинська птахофабрика продовжує унікальний проєкт та робить його доступним для всіх охочих повчитися у фахівців підприємства.

У соціальних мережах вже з’явилися перші повідомлення із анонсами старту школи під назвою “Life school”.

Як стати учнем та чому навчатимуть дітей в ній?

Ініціатором школи стала Володимир-Волинська птахофабрика. Уже понад рік (відбулося два успішні випуски) в місті працювала EpikurLifeSchool, де навчалися діти співробітників підприємства.

“Ідея нашої неформальної школи полягала в тому. що сучасна школа дає більше енциклопедичні знання, однак не розповідає про управління своїм бюджетом, як заробити кошти, як написати перший свій проєкт і знайти на нього донора та багато інших моментів із повсякденного життя, яке на дітей очікує відразу після випуску зі школи”, - розповіла Оксана Нестерук, одна із кураторів проєкту.

Однак що зміниться в школі, коли ж стала нова назва?

“Дітки підростають і наші проекти разом з ними EpikurLifeSchool стає LifeSchool. Школа стане доступною не лише для дітей наших працівників, а й для всіх охочих! Це проєкт, який націлений на учнів випускних і перед випускних класів. Хоча ми не обмежуємо охочих приєднатися до нас, а лише рекомендуємо для кого це буде найкорисніше”, - розповідає Вікторія Нечипорук, координатор школи.

Як зазначають організатори, цей запуск буде присвячений такому важливому і ємкому слову, як ПРОФОРІЄНТАЦІЯ. Команда Володимир-Волинської птахофабрики та разом із запрошеними гостями будуть зустрічатися з дітьми в прямому ефірі в Instagram та розповідати про різноманітні професії котрі є у компанії компанії, а також котрі є у наших партнерів, поглиблювати знання учнів та інтерес до спеціальностей.

Уже в наступному місяці на усіх охочих і зацікавлених чекатиме перший урок!

Організатори додають, що стати учасником школи буде досить легко, варто підписатися на офіційні сторінки проєкту в соціальних мережах  Фейсбук, або Інстаграм та уважно слідкувати за оголошеннями.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир-волинський, Волинь, школа, діти, Життя
В тему