В центрі уваги

«Потрібно відстоювати те, в що ти віриш»: ТОП-10 цитат від «Голосу»

«Потрібно відстоювати те, в що ти віриш»: ТОП-10 цитат від «Голосу»

У Луцьку на Театральному майдані відбулася зустріч із народними депутатами від «Голосу».

23 липня гості заходу мали можливість поспілкуватися з головою партії Кірою Рудик і її колегами Романом Лозинським та Соломією Бобровською.

Нардепи розповідали про нові правила на місцевих виборах, наслідки (недо)децентралізації та укрупнення районіві  про те, як прийти до влади без хабарів.

Серед спікерів також був засновник компанії «Internetdevels» Віктор Левандовський, який є головою осередку партії на Волині.

Редакція t1.ua підібрала найцікавіші цитати від членів партії.

  1. Ми можемо казати, що все погано, дивитися телевізор, писати у соцмережах: «ті не праві, це не так», а можна брати все у свої руки та йти змінювати ситуацію в країні. Так, це менш приємно і потребує більше часу, але ми ж усі знаємо, що якщо ми не контролюємо політику і не ходимо на вибори, то одного дня нам знову доведеться вийти на Майдан.
  2. Кожен з нас покинув успішну кар’єру не для того, щоб красти, а для того, щоб змінювати країну. Потрібно відстоювати те, в що ти віриш.
  3. Ми перші, хто виступив з ініціативою про відставку Арсена Авакова. Вважаю, що всі реформи починають з декількох кроків: судова та правоохоронна реформи. Починається все з правил, які мають бути однаковими для всіх.
  4. Ми бачимо на тілі країни масу органів, які з неї смокчуть. Бачимо багато державних структур, які не борються за її розвиток, а просто паразитують. Чому так? Хотілося б, щоб була політична партія, яка візьме на себе місію будувати Україну.
  5. У великих містах будуються висотки, швидко вирішуються справи, відчувається грошова атмосфера, робиться великий бізнес. У селі великий бізнес зробити неможливо. Питання: а яким ми хочемо зробити Луцьк? 
  6. Це єдина партія, яка ставить перед собою мету будувати державу. Фактично це єдина партія, яка бореться за ту державу, в якій хочеться жити.
  7. 25 жовтня – це один з чергових шансів щось змінити, зробити ще один крок вперед і почати змінювати простір, де ми живемо. Важливо, об’єднувати свої зусилля.
  8. На наступні вибори ми маємо йти і розуміти, кого хочемо бачити. Це точно не про бренд, а про персоналії, ідеологію та про програму.
  9. Ми – найменша фракція, але це не означає, що найтихіша. Ми будемо боротися. Жоден з нас не боїться, бо на нас немає папочок, гачків, за які нас підвішували, чи могли б підвісити.

Коли будете голосувати, подумайте: хто з них готовий боротися за ваші права? Хто буде працювати з правоохоронними органами, аби відстоювати справедливість?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, Політика
В тему

Останні матеріали