Поради

Чому на кладовищі не можна дивитися на чужі могили

Чому на кладовищі не можна дивитися на чужі могили

Кладовище - місце з особливою енергетичною силою, тому впродовж багатьох століть існують різні міфи і легенди, пов'язані з цим місцем.

Існують певні правила поведінки серед небіжчиків, а одне з них свідчить: не можна дивитися на чужі могили. Розповідаємо, що загрожує тим, хто не послухається цієї прикмети.

Коли ви йдете по кладовищу, щоб відвідати покійного родича або близьку людину, ви напевно будете зупиняти погляд на інших могилах. Однак не варто їх розглядати і заходити на територію поховання.

Згідно з повір'ям, могила - останній притулок покійного, тому він може бути незадоволений тим, що чужа людина виявляє до нього підвищену увагу. Це загрожує тим, що душа померлої людини може почати мстити. Наприклад, буде приходити до людини уві сні деякий час.

У багатьох культурах територія могили вважається власністю покійного, тому він може бути незадоволений тим фактом, що його поховання почнуть розглядати. До небіжчиків і їх останнього притулку треба ставитися з великою повагою. Могили не можна оскверняти, а ви можете зробити це просто наступивши не туди. Тому, за огорожу також краще не заходити.

Небіжчики не люблять чужинців на своїй території. Відомо, що їм підвладно багато. Наприклад, якщо вони з'являться вам уві сні і покличуть за собою, це означає, що скоро ви підете в інший світ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кладовище, екстрасенси, містика, Поради
В тему