Поради

Сниться оголеність: що означає такий сон

Сниться оголеність: що означає такий сон

Згідно із сонником Міллера, бачити себе в сні оголеним - передвіщає скандал і взагалі непорядні справи.

  • Побачити оголеними інших - знак того, що недоброзичливці спробують збити вас зі шляху істинного. Хвороба може перешкодити вашому успіху.
  • Якщо вам сниться, що ви раптово помітили свою наготу і намагаєтеся прикрити її, - це значить, що ваші благородні почуття увійдуть в протиріччя зі спрагою недозволених страстей.
  • Якщо молода жінка уві сні захоплюється власною наготою - це передвіщає, що вона доб'ється, але не втримає справжньої поваги чоловіків. Вона буде щаслива завдяки своїй чарівності. Якщо їй сниться, що вона погано складена, її репутація буде заплямована скандалом.
  • Якщо їй сниться, що вона плаває оголеною в чистій воді – це означає, що вона насолодиться таємною любов'ю, але її власна природа помститься їй хворобою або втратою привабливості.
  • Якщо вона бачить уві сні оголених чоловіків, що купаються в чистій воді, у неї буде багато шанувальників.
  • Якщо ж вода брудна, ревнивий шанувальник стане причиною злісної плітки про неї.

Побачити уві сні оголеність

За сонником Лоффа, оголення уві сні – важлива подія. Часто люди розповідають, що в сновидіннях вони були повністю голі або одягнені тільки в нижню білизну. Такі сновидіння часто розкривають нашу вразливість, яка ховається під зовні непробивним покровом впевненості в собі. Ця вразливість бере початок в тій частині нашої сутності, яку ми ховаємо від оточуючих.

Приховування може бути свідомим, наприклад, приховування табу, або менш свідомим, що походить із нашого універсального умовиводу: якщо навколишні знають усі таємниці людини - то вона не буде в повній мірі ними прийнята і зрозуміла, більш того, вона буде абсолютно беззахисна. Особливістю «оголених снів» є їх зворотний зв'язок з казкою про новий одяг короля.

Якщо ви пам'ятаєте, казка оповідає про двох кравців, які вмовляють короля стати голим біля трону, а його придворні вдають, що захоплюються «новим одягом». Зрештою, тільки маленький хлопчик наважується озвучити очевидне – те, що бачать всі, але бояться вимовити вголос: «А король голий». В оголеному сні або сні з нижньою білизною ви повністю усвідомлюєте, що ваше вбрання або неповне, або відсутнє взагалі, тоді як інші ставляться до цього абсолютно спокійно.

Як тільки ви починаєте реагувати на свою оголеність, навколишні теж помічають її. Ваше підсвідомість втомлено постійно підтримувати ваш «фасад», який є вашим реальним, відкритим суспільству «Я». Можливо, настав час зробити порівняльну оцінку корисності приховування якихось якостей на противагу розкриття нових граней вашої особистості.

Така оцінка може носити універсальний характер і ставитися до всіх сторін життя або ж до окремої особи, або міжособистісних відносин, які вимагають з вашого боку більшої щирості.

Безсумнівно, такий сон може мати ексгібіціоністське або сексуальне забарвлення і бути виконанням бажань або фантазією.

Чи вважаєте ви себе відкритим по відношенню до оточуючих або приймаєте заходи, щоб приховати певні аспекти свого життя? Що ви відчуваєте по відношенню до свого тіла?

До чого сниться оголеність

(За сонником Цвєткова)

  • Бути голим - хвороба, нещастя, неприємності
  • зовсім голий – вигода
  • чоловіча - страх (для жінки)
  • жіноча - до хвороби
  • бігти голяка – розчарування в любовних очікуваннях
  • бачити красиву молоду голу жінку - до визнання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, прогноз астрологів, поради астролога, цікаво знати
В тему