Поради

Які жінки володіють магією за знаком Зодіаку

Які жінки володіють магією за знаком Зодіаку

Астрологи розповіли про жінок трьох знаків Зодіаку, які володіють надприродною інтуїцією і здатні вміло користуватися своїми чарами.

Овен

Жінки-Овни часто є цілеспрямованими і не помічають ніяких перешкод на своєму шляху. Якщо вони зацікавляться магією, то зможуть з легкістю нею опанувати. Однак з захопленнями потойбічними силами потрібно бути акуратною – це може бути небезпечно для оточуючих. Магічні здібності прокидаються у Овнів в момент злості, тому сваритися з такими жінками треба обережно.

Щоб представниця цього знаку могла опанувати магію, їй слід бути вкрай терплячою і навчитися справлятися з гнівом.

Скорпіон

У Скорпіонів вкрай добре розвинена інтуїція – вони з легкістю можуть виявити слабкості оточуючих і винести з цього вигоду. Астрологи рекомендують не ворогувати зі Скорпіонами, бо вони не скупляться на помсту.

Щоб жінки цього знаку навчилися користуватися магією, їм необхідно працювати над своїми здібностями, які від природи знаходяться в сплячому режимі.

Діва

Діви частіше стають добрими чарівницями, ніж відьмами. У них гостро розвинене шосте відчуття, яке допомагає їм передбачати небезпеки. Діви з трепетом ставляться до природи та часто стають цілительками. Свій дар вони направляють на добру справу, тому боятися їх не варто.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, жінки
В тему

Останні матеріали