Поради

Три фрази, які видають чоловічу брехню

Три фрази, які видають чоловічу брехню

Якщо одні чоловіки зовсім не вміють брехати, інші брешуть, дивлячись в очі, з дивовижною майстерністю. Однак, навіть якщо ваш коханий належить до другої категорії, виявити його обман не так складно, як здається. Досить звернути увагу на ключові фрази, що видають брехунів.

«Це важливо для нас обох»

Як правило, за допомогою такої фрази чоловік намагається переконати партнерку зробити те, на що вона вже відповіла відмовою. Витончена маніпуляція змушує жінку думати, що їй дійсно потрібно піти проти своїх бажань заради загального блага, але це не так.

«Ти що, не довіряєш мені?»

При найменших ознаках ревнощів з боку партнерки (навіть якщо вони аж ніяк не безпідставні), чоловіки-брехуни вдаються до цієї фрази. Вона чудово допомагає перевести стрілки і виставити винною жінку, навіть якщо це чоловік повернувся додому зранку, не попередивши, і саме від нього тхне чужим жіночим парфумом.

«Я ще не готовий»

До знайомства з батьками, до весілля, до народження дітей, до спільного життя... Якщо ви вирішили перейти на інший рівень відносин через місяць знайомства, така фраза з вуст чоловіка може бути абсолютною правдою. Але якщо ви в стосунках вже кілька років, а він все ще «не готовий» познайомити вас з друзями або родичами – це серйозний привід насторожитися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, чоловіки, психологія
В тему