17 Січня 2018
Новини

Як відпочивають зірки: Потап бігає з крокодилами, а Лобода розсекретила свої стосунки

Як відпочивають зірки: Потап бігає з крокодилами, а Лобода розсекретила свої стосунки

Співачка, а віднедавна й актриса Даша Астаф’єва (нагадаємо, зараз у прокаті йде комедія «Свінгери», де вона зіграла одну з головних ролей) відпочиває на Балі.

З огляду на проблеми із законом у її цивільного чоловіка бізнесмена Артема Кіма, який зараз перебуває під домашнім арештом, компанію їй там склав брат. 32-річна Астаф’єва відпочиває без макіяжу, зате в строкатому купальнику, годує білок і п’є безалкогольні коктейлі з кактуса пітаї.

Відразу чотири зіркових пари великою компанією поїхали в США – це Потап із Настею, Надя Дорофєєва із чоловіком Володимиром Дантесом, її партнер по дуету «Время и Стекло» Льоша Позитив з дружиною Анею і Дядя Вадя зі своєю дружиною Наталкою.

Вони зупинилися в Маямі. І поки дівчатка плавають у басейні на надувних матрацах, катаються на велосипедах і п’ють «Маргариту», хлопці, а всі вони входять до складу групи Mozgi, знімають екстремальний кліп на пісню у Флориді. Заради нового відео Потап навіть вуса собі відростив, а ще – одягнув військову форму і червоний берет. Разом з «Мізками» він розсікає на катері на повітряній подушці по болотах із крокодилами.

Уже тиждень на узбережжі Індійського океану разом із чоловіком загоряє Слава Камінська з «НеАнгелів». Нагадаємо, пара зупинилася на Мальдівах у п’ятизірковому готелі, де номер коштує до 20 тисяч гривень.

На Шрі-Ланці із чоловіком і доньками все ще засмагає Оля Полякова. Туди приїхала і хореограф Олена Шоптенко з чоловіком-бізнесменом Олексієм Івановим. Вибір океану, а не, скажімо лиж, Олена пояснила так: «З дитинства батьки і тренери забороняли навіть думати про відпочинок, пов’язаний зі снігом і льодом, не те що повеселитися на санках і гірках. Ноги потрібно було берегти. Мені здається, тому для мене розваги і відпочинок – це тільки сонце, пісок і вода». І зізналася, що вже тричі бувала на цьому острові, причому «жила в бунгало в серферських поселеннях практично дикуном», але чоловік вибрав для них відпочинок іншого плану: «Тепер я їм, сплю і вчуся гратися в бегемотика... але на серфінг усе одно хочу втекти».

Світлана Лобода тільки що повернулася з ОАЕ, де відпочивала разом із 6-річною донькою Євангеліною і з компанією друзів, серед яких – грузинський дизайнер Бічолла Тетрідзе, який пошив весільну сукню для Джамали. І саме з ним після кількох «близьких» фото в Instagram співачці відразу приписали роман. Так що Лободі довелося навіть пояснювати: «Соцмережі так влаштовані: потримав когось за руку – вас обов’язково одружать. Завдяки цьому хлопцеві мої костюми з року в рік виблискують усе яскравіше. Адже саме йому під силу діставати з різних точок планети найдорожчі й ексклюзивні тканини для своєї улюбленої артистки. Знайомтеся, мій друг, дизайнер і модельєр Бічолла». З донькою розважались активно – яхти, байдарки, а з другом – бурхливо і культурно – Лувр Абу-Дабі та посиденьки в барі.

Солістка «ВІА Гри» Анастасія Кожевникова, яка, нагадаємо, родом з Миколаївської області, влаштувала собі тижневий тур двома європейськими столицями – Парижем і Амстердамом. Співачка відвідувала там заходи й робила вибір на користь піших прогулянок. Правда, потім зізнавалася шанувальникам: «Сьогодні пройшли 22,8 км! Ноги гудуть, але, Париже, ти чудовий!» 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему