Поради

Як захистити авто від крадія?

Як захистити авто від крадія?

За статистикою, лише кожне третє викрадене авто в Україні вдається знайти. Інші, на жаль, змінюють свого власника. Але, щоб захистити своє авто від крадіжки, не потрібно багато часу та сил. У наш час існують найрізноманітніші способи, які допоможуть вберегти авто.

 

Декілька простих правил для водія:

 

1. Авто найкраще залишати на автостоянці, яка охороняється.

2. Завжди перевіряти, щоб вікна та двері були зачинені.

3. Перевіряти справність сигналізації.

 

Не варто залишати особисті речі на сидіннях. Це може ще більше привабити злодія. Якщо йому не вдасться відчинити авто, крадій може вибити скло.

 

Навіть, якщо ви знаходитесь в авто, варто щоб усі двері були зачинені. Для прикладу, вас може відволікти людина з якимось проханням. Під час вашої розмови, супутник вашого співрозмовника може відчинити задні дверцята та поцупити ваші особисті речі.

 

Новітні та уже достатньо відомі сигналізації видають не лише звуковий сигнал, але й:

 

1. перекривають подачу палива;

2.1. інформують (до прикладу на телефон) про місце перебування авто, якщо воно було викрадене, та про кількість пасажирів;

2.2. функція маячок – який вшивається у будь-якій частині авто, в залежності від роботи, він вмикається раз на декілька днів та сигналізує про місце перебування авто;

3. механічний замок на кермо;

4. датчик;

5. блокувальник педалей і важеля.

 

Один із невитратних способів вберегти авто від зловмисників – блокувати кермо.

 

І найголовніше правило. Якщо ваше авто завжди доглянуте, шахрай декілька разів подумає, чи варто ризикувати. Чим краще автомобіль виглядає, тим вище шансів, що крадій знатиме, що він має усі засоби безпеки, бо за ним доглядають і не шкодують грошей.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Авто
В тему