Поради

Як обрати подарунок чоловікові на 33-річчя?

Як обрати подарунок чоловікові на 33-річчя?

День народження коханого чоловіка, брата або друга - одна з найбільш очікуваних дат для кожної жінки. Всі ми кохаємо своїх обранців та, звісно, прагнемо зробити їм приємні, оригінальні, але разом з тим і практичні презенти. Ми розповімо вам про найцікавіші варіанти подарунків для чоловіка на 33-й день народження, як їх обрати та що необхідно знати.

Перш за все, слід звернути увагу на саме число 33. Це число вважається магічним, та символізує вік Ісуса Христа. Воно є символом єдності, завершеності та досконалості. В нумерології число 33 відповідає за гармонію та силу. Тож саме цей вік вважають особливим для чоловіка. Більшість з них вже має родину та кар’єру, вірних друзів, захоплення та пристрасті. Вважається, що число 33 також відповідає за лідерські якості та енергію, тож для іменинника він буде роком неймовірних звершень та починань.

Класичні подарунки для іменинника на 33-річчя

Якщо ваш іменинник особистість більш консервативна та стримана, то слід розглянути саме класичні варіанти подарунків для такого чоловіка. Це зовсім не означає, що презент буде нудним. Серед варіантів подарунків для свого чоловіка, хлопця, друга або брата вам слід розглядати ті, які будуть гармонувати з його особистістю, способом життя та інтересами. Серед найпоширеніших презентів рекомендують:

  • Подарувати речі, які стосуються релігії. Оскільки число 33 біблійне, то дуже символічним буде подарувати ікону з покровителем свого чоловіка або брата, Біблію в якісній шкіряній палітурці, золотий хрестик, вишивку ікони тощо. Але, звісно, якщо іменинник людина релігійна.
  • Інший варіант класичного презенту для іменинника - книга. Обирайте подарункові видання та улюблених авторів чоловіка, і він буде в захваті.
  • Аксесуари з дорогоцінних металів, якісний годинник, парфуми, хороший алкоголь також входять в топ презентів для іменинника. Вони підкреслять солідність та духовну зрілість 33-річного чоловіка.

Незвичайні, оригінальні презенти на день народження

Усім нам хочеться отримати у свій день народження щось особливе та нетривіальне. Якщо ваш чоловік, хлопець чи брат любитель різноманітних цікавинок, готовий на експерименти та не любить одноманітність - незвичайні варіанти подарунків стануть вам у пригоді. Наприклад, якщо іменинник цінує та колекціонує вино, то винна шафа його приємно здивує. Також серед неординарних презентів жінка може подарувати міні-пивоварню, набір для бані, натальну карту від астролога, набір ножів тощо. Це залежить лише від вподобань чоловіка та фантазії жінки.

Практичні варіанти презентів

Хоча кожна жінка, безумовно, хоче подарувати якнайкращий подарунок чоловікові на день народження, але їй необхідно враховувати ще й практичний бік питання. Презент має радувати іменинника та довго йому слугувати, бути потрібним у повсякденному житті. Серед таких варіантів:

  • Різноманітні гаджети та аксесуари до них. Кожен іменинник буде радий новому телефону або ноутбуку. Якщо ваш чоловік полюбляє слухати музику, ви можете придбати йому на день народження безпровідні навушники або колонку.
  • Спортивні аксесуари. Якщо жінка прагне здивувати іменинника-спортсмена, але й хоче, аби презент був практичним, слід розглянути такі варіанти, як спортивний інвентар, масажери, спортивний одяг та сумки, фітнес-браслети та годинники, крокоміри, боксерські рукавички.
  • Навчальні курси або майстер-клас. Якщо іменинник давно мріє опанувати нову професію, вдосконалити свої вміння або спробувати щось нове, то це - найліпший варіант презенту. З практичного боку, це дасть чоловіку нові знання та досвід, які він зможе використовувати надалі.

Що ще можна подарувати чоловікові або хлопцеві на 33-річчя?

Ми переконані, що кожна жінка прагне зробити день народження хлопця або чоловіка феноменальним. Якщо вам не до душі всі попередні варіанти, то ви можете подарувати імениннику найкраще, що можна уявити - емоції та романтику. В залежності від бюджету, можна обрати такі презенти, які запам’ятаються чоловікові на все життя.

Наприклад, як щодо того, аби подарувати круїз на лайнері на двох? Чарівна романтична пригода здивує вашого чоловіка, подарує букет незабутніх вражень та ще більше скріпить ваші стосунки. Або політ вдвох на повітряній кулі. Вам відкриються дивовижні краєвиди та ви зможете зустріти захід сонця на висоті пташиного польоту. Напевне, найромантичніший презент!

Ви також можете подарувати хлопцеві або чоловікові подарунковий сертифікат на будь-яке враження, про яке він мріє: політ в аеротрубі, татуювання, картинг, стрибок з парашутом, дайвінг. Емоції після втілення вашого презенту в життя іменинник не забуде ніколи.

Також жінка може презентувати імениннику квитки на спортивну подію або концерт. Серед найбільш видовищних спортивних подій  - Формула-1 та футбольні матчі. А концерт улюбленого виконавця залишить приємні спогади у чоловіка, та він буде вам безмежно вдячний.

Що подарувати братові або другу на 33-річчя?

Рідний брат - один з найближчих людей для жінки, тому хочеться зробити такий презент, який би завжди нагадував про неї. Це може бути спільний портрет, намальований маслом, або фотосесія з братом. Щоб зробити презент ще більш милим та зворушливим, видрукуйте ваші дитячі та юнацькі фотографії та влаштуйте вечір теплих спогадів.

Якщо жінці треба знайти подарунок хлопцеві на 33-й день народження, то тут однозначної відповіді немає, оскільки все залежить від його інтересів та близькості ваших стосунків. Втім, найбільш універсальними презентами будуть одяг, електронні гаджети або аксесуари. Якщо вам хочеться зробити день народження хлопця романтичним, подаруйте йому прогулянку на яхті, подорож за кордон або в інше місто. Для усамітнення та релаксу - день в спа-комплексі для двох.

Осяюйте своїх чоловіків своєю посмішкою, любов’ю та турботою в їхній день народження, бо це- найкращий презент. Нехай ваші чоловіки будуть щасливі та задоволені усім у цей день!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: день народження, чоловіки
В тему