3 Грудня 2017
Новини

На пішоході збили Вірастюка

На пішоході збили Вірастюка


2 грудня на бульварі Лесі Українки невідомий збив старшого сина відомого українського спортсмена Василя Вірастюка.  Про це він написав на своїй сторінці в facebook +відео.

«Адам рухався з вулиці Івана Кудрі, переходив світлофор що на бул. Лесі Українки, на  зелене світло  ... в той момент автомобіль сірого кольору, попередньо TOYOTA COROLLA не пропустивши пішохода (тобто Адама) рухається далі, збиває його, зупиняється на 2-3 секунди і ховається щоб йому ноги-руки повідсихалі !!! », - пише він.

Спортсмен звернувся до свідків з проханням повідомити відому їм інформацію про ситуацію.

«Велике прохання: якщо випадково, хтось був на Лесі Українки пішоходом і бачив цю ДП, або їхав в автомобілі і зафіксував втечу цього п ... са - надайте інформацію мені, щоб я міг потриматися за горло цього г ... на !!!!! », - додав він.

На пішоході збили Вірастюка

Вірастюк зазначив, що з Адамом зараз вже все добре, у нього була часткова амнезія (втрата пам'яті), ввечері були на огляді у нейрохірурга де провели обстеження, зробили МРТ.

На фото, як автівка збиває хлопця і проїжджає навіть не зупинившись. Наразі винуватця аварії і модель його автомобіля намагаються знайти, проте, як прокоментував  Вірастюк, біля перехрестя не виявилося інших камер спостереження, а з єдиного відеозапису незрозуміло, яка саме це була автівка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему