20 Листопада 2017
Новини

Ясновидець, котрий вразив світ точністю передбачень, зробив прогнози на 2018 рік

Ясновидець, котрий вразив світ точністю передбачень, зробив прогнози на 2018 рік

Роком екологічних лих і політичних потрясінь назвав прийдешній 2018-й відомий ясновидець із Британії на ім’я Крейг Гамільтон-Паркер.

Цього провидця знають у світі за передбаченнями, які передрекли перемогу Трампа у виборах, теракт у Ніцці та багато інших світових подій. У час, коли ясновидець робив передбачення, йому не йняли віри, однак потім його слова справджувалися із неймовірною точністю.

Нові передбачення Гамільтона-Паркера вразили світ, бо обіцяють природні катаклізми, які можуть пройти по всій поверхні земної кулі. Так, планету труситимуть сильні землетруси. А виверження вулкана Везувій може призвести до евакуації Неаполя. Ясновидець зазначає, що руйнування масивного шельфового льодовика Антарктики призведе до непрохідності в деяких місцях південних морів. Сильні  пожежі бушуватимуть у Каліфорнії й Австралії, повені відбудуться в Індії і Китаї. Сильні буревії будуть зафіксовані в Карибському басейні.

У сфері політики, за словами Гамільтона-Паркера, в Північній Кореї станеться переворот, який закінчиться поваленням Кім Чен Ина своїм же народом. У світі провидець прогнозує пандемію грипу та навіть початок біологічної війни, яку почнуть Північна Корея або терористичні угруповання.

Також Гамільтон-Паркер нібито передбачав, що Україну звинуватять у незаконному продажі ракет і ядерних технологій. Відома американська компанія потрапить ув скандал, пов’язаний з масовим шахрайством із біткоїнами. Відкриється правда про те, що гроші за біткоїни використовувалися для спонсорування тероризму та війни.

Може статись атака терористів із повітря в одній або кількох столицях Європи, в якій буде застосована хімічна зброя.

Спроба імпічменту Трампа провалиться і лише спричинить збільшення його популярності. А Китай і Росія, на думку екстрасенса, об’єднаються для створення потужного військово-економічного альянсу з метою протистояння США. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали