7 Листопада 2017
Новини

Шок! Випадково вистрілив в 9-ти річну дівчинку. Дитина в комі

Шок! Випадково вистрілив в 9-ти річну дівчинку. Дитина в комі

П'яний мисливець на Миколаївщині випадково вистрілив у 9-річну дівчинку з рушниці. Дитина в комі

В Первомайський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл Первомайського району у 9-річної місцевої дівчинки - вогнепальне  поранення лівого і правого стегон. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ НП в Миколаївській області, опублікованому у Фейсбуці. 

"Прибувши на місце події, правоохоронці з'ясували, що 67-річний чоловік, місцевий житель, який є власником мисливської рушниці ІЖ-26 12 калібру,  повертався в стані алкогольного сп'яніння з полювання околицею села, і біля одного з будинків зустрів групу дітей. Діти, побачивши в нього в руках  рушницю і патронташ із набоями на поясі, почали просити порожні гільзи, і він почав шукати їх по кишенях. У цей час стався випадковий постріл,  який влучив в обидва стегна дівчинки, яка була серед групи дітей", - йдеться в повідомленні. 

 Шок! Випадково вистрілив в 9-ти річну дівчинку. Дитина в комі

Згідно з висновком медичного огляду на стан сп'яніння, у крові власника зброї на момент обстеження було 0,85 проміле алкоголю. Затриманий пояснює, що після полювання він з іншими мисливцями вживав спиртне.

"Постраждалу дівчинку у важкому стані доставили ??в дитяче відділення міської лікарні, де медики надали їй першу необхідну допомогу. Зараз дитина в комі", - повідомили у відомстві.

Поліцейські затримали правопорушника у порядку ст. 208 КПК України "Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження". На місці події  ними була вилучена мисливська рушниця, яку направили на дослідження до експертного центру. У місцевій прокуратурі вирішується питання щодо  повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, після чого суд обере йому запобіжний захід.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему