13 Липня 2021
Новини

«Хочеться здивувати відвідувачів», - Ігор Гузь про «Бандерштат-2021»

«Хочеться здивувати відвідувачів», - Ігор Гузь про «Бандерштат-2021»

У Рованцях відбудеться ювілейний фестиваль українського духу «Бандерштат».

Як розповів народний депутат України, один із засновників фестивалю Ігор Гузь у програмі «Актуально» 12 каналу, цьогоріч вони виграли проєкт від Українського культурного фонду.

Він зауважив, що ці кошти допоможуть реалізувати фестиваль.

«Але у зв’язку з тим, що в Фонді були пертурбації різного характеру, документи підписали не так давно. І вже після того ми оголосили, коли буде фестиваль», - розповів Гузь.

До слова, фестиваль українського духу пройде 6-8 серпня у селі Рованці. В цьому році «Бандерштату» виповниться 15 років!

«Зараз ми будемо анонсувати і музичну частину, і гутірки, і якісь цікавинки. Ми хотіли би дійсно зробити щось дуже цікаве, бо люди зачекалися.

У нас все налагоджено: є команда, яка працює; є розуміння, як швидко підготувати процес. Але ми навчені ситуацією з COVID-19, коли все може бути готове, а завтра ситуація буде такою, що фестиваль ми не проведемо. Тому ми були дуже обережні, чекали ключові моменти: питання з COVID і підтримка УКФ, бо, скажу відверто, допомога цієї інституції для фестивалю є серйозною», - додав нардеп.

Також він наголосив, що на цьому фестивалі організатори презентують декілька цікавих нових підходів.

«Ми дійсно гарно попрацюємо і з музичною сценою, і з гутірками, але оскільки фестиваль співпадає з 30 річницею Незалежності України, хочеться здивувати відвідувачів. Ми над цим вже працюємо», - сказав Ігор Гузь.

Детальніше про фестиваль – у сюжеті.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: бандерштат, фестиваль, ігор гузь, луцьк, Волинь, Відео T1.ua
В тему