28 Лютого 2020
Новини

«Рве шаблони російської пропаганди», - лідер «Бумбоксу» про «Бандерштат»

«Рве шаблони російської пропаганди», - лідер «Бумбоксу» про «Бандерштат»

Лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк поділився своїми враженнями від фестивалю українського духу «Бандерштат».

Про це він розповів під час брифінгу 28 лютого в Луцьку.

«Бандерштат» - це крутий тверезий фестиваль, який рве шаблони, особливо шаблони російської пропаганди. Це як старі друзі, які  з’їхалися в одне місце. Туди навіть приходять люди з дітьми», - зазначив Хливнюк.

Також він додав, що йому не подобаються вигуки: «Знову покликали чуваків, які співають москальською. Хіба не можна було знайти нормальних артистів?».

«Пам’ятається, як брав участь в програмі, де робили ДНК-тести. Я не запам’ятав, звідки ще мої предки, крім України, але головним результатом дослідження було те, що не існує чистих націй.

Я не хочу сказати, що не треба боротися за свою культуру, бо ми мусимо. Але треба пам’ятати, що ми всі – результат чудернацьких, іноді фатальних зв’язків, які тривають від початку людства.

Сподіваюся, ви розумієте, що ми не воюємо з якоюсь культурою. Ні, ми воюємо з узурпаторами влади, які хочуть імперії, хочуть знищити українство. Ось в чому проблема», - сказав лідер гурту.

Хливнюк наголосив, що узурпатори завжди хотіли свої злочини видати за злочини цілого народу.

«Я можу собі дозволити випустити в альбомі пісні російською, а російські артисти не можуть виконувати українською. Це ляпас», - резюмував співак.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, музика, бандерштат
В тему