7 Травня 2021
Новини

«Я його дуже люблю!» – лучанка просить про допомогу для сина

«Я його дуже люблю!» –  лучанка просить про допомогу для сина

В суспільстві таких незвичайних діток називають «дітьми дощу»: вони грають з предметами не так, як більшість, вони радіють іншому.

Для них не існує норм і правил, звичних для нас, їм незрозуміло і нецікаво те, що роблять звичайні дівчатка та хлопчики. У них свій, закритий для сторонніх світ, але їм дуже потрібна наша допомога, підтримка і розуміння.

Так, з проханням про допомогу звернулася лучанка, багатодітна мама  Жанна Огребчук, яка виховує  сина з діагнозом «аутизм».

«Я помічала незвичну поведінку Іллі ще коли він був зовсім маленьким. Проте коли звернулася за консультацією до лікарів, діагноз мене просто шокував. Аутизм – я насправді не знала, що це таке, адже двоє моїх старших синів цілком здорові.

Лікарі мені пояснили, що аутизм – це не хвороба, а стан, який виникає внаслідок порушення розвитку головного мозку і характеризується вродженим та всебічним дефіцитом соціальної взаємодії та спілкування.

Аутизм неможливо вилікувати, проте з часом можна скоригувати і адаптувати людину до соціального життя.

Ми почали відвідувати реабілітолога. Проте це потрібно робити постійно, шість разів на тиждень. А кожне заняття вартує 400 гривень. Тож 10 000 гривень на місяць наразі для моєї сім’ї лише на одного спеціаліста – велика сума. А ще потрібні постійні консультації інших спеціалістів, якісне харчування тощо.

А я дуже хочу, що мій Ілля міг жити на повну у цьому світі! Я його дуже люблю!

Тому прохаю про допомогу!» - розповіла Жанна.

Давайте не будемо байдужими та допоможемо Іллі!

Номер картки мами Жанни Огребчук 5168 7427 2663 8715

Номер її телефону +380669588317

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, прохання про допомогу, хвороби, діти
В тему