1 Березня 2021
Новини

COVID-вакцинація в Україні: стати в чергу можна в «Дії»

COVID-вакцинація в Україні: стати в чергу можна в «Дії»

Українці з 1 березня можуть записатися на вакцинацію від коронавірусу в додатку «Дія».

Для отримання послуги потрібно зареєструватися чи авторизуватися у кабінеті громадянина. Про це йдеться на сайті додатку, - пише РБК-Україна.

Також для запису потрібно ідентифікуватися у системі через BankID або MobileID. Потім у розділі послуги потрібно обрати «Запис до листа очікування вакцинації від COVID-19». Також записатись у чергу можна через контакт-центр МОЗ.

У пресслужбі додатку зазначають, що працівникам закладів охорони здоров’я, освіти, соціальної сфери, інтернатів, будинків для людей похилого віку та інших спеціалізованих закладів, військовослужбовцям та працівникам структур державної безпеки не потрібно записуватись.

Роботодавець самостійно їх внесе до списків та повідомить про дату щеплення.

Під час запису на вакцинацію в додатку повідомляється, що людина зможете вибрати зручну дату, час та пункт щеплення. Так, після підтвердження запису необхідно стежити за сповіщеннями в «Дії».

Нагадаємо, що масова вакцинація в країні розпочалася 24 лютого. В Україну поки що надійшли 500 тисяч доз вакцини Covishield Oxford-AstraZeneca, чергова партія очікується на початку березня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: коронавірус, Надзвичайні події, Україна, вакцинація
В тему