17 Лютого 2021
Новини

У Чернігові чоловік напоїв 12-річну школярку: вона потрапила в реанімацію

У Чернігові чоловік напоїв 12-річну школярку: вона потрапила в реанімацію

У Чернігові 33-річний місцевий житель довів 12-річну дівчинку до важкого алкогольного отруєння.

Про це повідомляє обласна поліція.

У відомстві заявили, що в неділю, 14 лютого в поліцію надійшло повідомлення про те, що компанія молодих людей несе в невідомому напрямку дівчинку без свідомості.

На місце виїхали патрульні, співробітники ювенальної превенції Чернігівського районного управління поліції та швидка допомога.

У поліції додали, що дівчинці надали невідкладну медичну допомогу та доставили її в реанімаційне відділення в стані важкого алкогольного отруєння.

За даними правоохоронців, 12-річна дівчинка живе в одному з сіл недалеко від обласного центру. За словами бабусі, яка виховує дитину, в той день її внучка поїхала до Чернігова, щоб зустрітися з друзями.

Поліція повідомила, що ввечері діти зайшли в під'їзд багатоповерхівки. З однієї з квартир до них вийшов наочно знайомий дорослий чоловік. Він запропонував дітям випити спиртне і швидко виніс пляшку. 12-річна дівчинка погодилася спробувати алкоголь, хоча сам чоловік відмовився його випити.

Правоохоронці заявили, що після випитого дівчинці стало погано, вона втратила свідомість. Коли друзі винесли її з під'їзду, це побачили небайдужі громадяни і звернулися в поліцію.

Поліцейські встановили особу причетного до правопорушення і склали на чоловіка протокол за статтею 180 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Доведення неповнолітнього до стану сп'яніння), що тягне за собою накладення штрафу.

Поліція вже направила адмінматеріали до суду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чернігів, школярі, алкоголь
В тему