17 Грудня 2020
Новини

Зимовий одяг, через який ви виглядатимете старшою

Зимовий одяг, через який ви виглядатимете старшою

Взимку важко виглядати стильно через морози і сильний холодний вітер. Жінки замотуються в найтепліші речі і йдуть на вулицю, зовсім не думаючи про те, що їм зовсім не підходить цей одяг.

У громадському транспорті взимку можна побачити багато молодих дівчат і жінок, які на перший погляд здаються старими через свій одяг.

WR розповідає, що не потрібно носити, щоб вас не плутали з бабусями в автобусі.

Мішкуваті трикотажні сукні

Зараз в моду знову повертаються теплі трикотажні сукні, які можна носити навіть в холод, але вибирайте обтягуючі моделі, якщо у вас гарна фігура. Не варто надягати вільні трикотажні сукні. Вони перетворять в мішок з-під картоплі навіть найвитонченішу фігуру.

Пуховики з принтом

Раніше пуховики були дійсно дуже затребувані. Найчастіше дівчата вибирали візерунки або квіти в якості прикраси зимової куртки, але тепер подібний декор виглядає смішно. Ще гірше бачити таке на дорослих жінках, які завдяки вибору такого пуховика хочуть здаватися молодшими. Насправді, це ще сильніше видає їхній вік.

Безформні сумки зі шкіри

Передусім, варто відзначити, що такі сумки виглядають дуже дешево і неохайно. Навіть, якщо вони зроблені з натуральної шкіри. Набагато актуальніше буде виглядати сумка зі щільною фактурою, яка тримає форму. Варто вибирати аксесуар з мінімальною кількістю декору, який притаманний тим, хто хоче омолодитися за рахунок одягу.

Дутики

Безсумнівно, дуті чоботи – дуже теплі, але цей елемент одягу відноситься до спортивного стилю. Тому дуті чоботи доречні, якщо ви на гірськолижному курорті або відпочиваєте за містом, але в межах міста вони виглядають дуже дешево. Дуті чоботи вважаються елементом дитячого одягу, а ще їх дуже часто носять жінки похилого віку через те, що сильно мерзнуть.

Пуховик зі спідницею

Це було популярним в 2010-х роках, коли дівчата намагалися зробити зимовий одяг жіночнішим. Так свою славу отримали пуховики-сукні. Зараз вони вже зовсім не актуальні і залишилися десь в минулому, але деякі жінки одягають їх у надії виглядати молодшими.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, одяг, мода
В тему