13 Листопада 2020
Новини

«Карантин вихідного дня»: Луцькрада оскаржуватиме в суді постанову

«Карантин вихідного дня»: Луцькрада оскаржуватиме в суді постанову

Луцька міська рада готує до подання позовну заяву до Київського окружного адміністративного суду щодо скасування постанови про карантин “вихідного дня”.

Про це повідомляють на сайті мерії.

Додають, що постанова суперечить чинному законодавству та Конституції України й суттєво порушує права підприємців та підприємств.

Сьогодні секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт направив листи начальнику Головного управління Національної поліції у Волинській області Юрію Крошку та начальнику Управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України Андрію Крутню, у яких закликав не вчиняти дій щодо притягнення до відповідальності підприємців та підприємств у випадку порушення ними постанови Кабінету Міністрів України щодо карантину вихідного дня.

Нагадаємо, 11 листопада у нашому місті відбулася акція проти карантину вихідного дня, на яку вийшло більше тисячі представників ресторанного, торгівельного господарства та сфери надання послуг, що становлять вагому частку малого та середнього бізнесу міста.

У Луцькражі вважають, що запроваджений урядом карантин вихідного дня призведе до серйозних збитків і проблем для бізнесу й так виснаженого першою хвилею обмежень. Разом з тим, ефективність такого обмежувального заходу у зниженні захворюваності на COVID-19 є доволі сумнівною.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, карантин, коронавірус, Надзвичайні події
В тему