8 Липня 2020
Новини

Латають ями, косять траву та ремонтують знаки: у селі під Луцьком готуються до приїзду Зеленського

Латають ями, косять траву та ремонтують знаки: у селі під Луцьком готуються до приїзду Зеленського

Володимир Зеленський їде на Волинь з робочим візитом.

За попередньою інформацією один із об’єктів, які  9 липня відвідає гарант  - дитячий садок у селі Крупа Луцького району. Про це інформує Суспільне.

Керівник дільниці експлуатації доріг Петро Музичук розповів, що на латання ям пішло 4 тонни асфальту. Робітники малюють пішохідні переходи та встановлюють дорожні знаки. "Казали, не видпустять, доки все не зробимо. Дві зупинки ще є. Ще треба три намалювати переходи і 6 знаків", - розповів один з працівників.

Заступник начальника управління капітального будівництва обласної адміністрації каже: роботи у Крупі не пов’язані з приїздом Володимира Зеленського. "Була заявка від мешканців цієї сільради про те, що ямковим ремонтом потрібно зайнятися. Ми відновили ямковий ремонт і на прохання їх встановили знаки і перехід", - каже Василь Козак.

Дитсадок, який має відвідати президент, ще не зданий в експлуатацію. Він розрахований на 105 дошкільнят. Завершити будівництво мають до першого вересня. Нині біля закладу робітники прибирають територію довкола, працюють над внутрішнім оздобленням приміщень.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, Волинь
В тему