21 Лютого 2020
Новини

Штормовий вітер і сильні опади: Україну накриє небезпечний циклон

Штормовий вітер і сильні опади: Україну накриє небезпечний циклон

В Україну знову повертається негода з дощами і мокрим снігом.

Але до цього ще додасться дуже сильний вітер через циклон, який занесе в нашу країну 24 лютого. А почне псуватися погода вже з неділі. Про це повідомила в Facebook синоптик Наталія Діденко.

За її словами, в суботу в Україні без опадів, максимум може бути туман. А в неділю атмосферний фронт зумовить в більшості областей дощ, місцями мокрий сніг та поривчастий, вже до штормових поривів, вітер.

"Температура повітря в нічні години буде коливатися в межах від 3 тепла до 4 морозу, а протягом дня очікується 3-7 градусів тепла, на півдні та заході місцями 5-9 градусів, на сході буде свіжіше – 1-4 градуси. У Києві субота очікується переважно сухою, в неділю атмосферний фронт піджене дощ, місцями з мокрим снігом. Температура повітря вночі близько нуля, в денні години 5 градусів тепла", – написала Діденко.

Але найцікавіше почнеться в понеділок. Синоптик попередила, що 24 лютого в Україну переміститься циклон з боку Польщі.

"Він принесе сильні опади і, особливо зверніть увагу, дуже сильний штормовий вітер. Цей східний гість буде не просто вітерцем, свіжим вітром і різними іншими поетичними метеоявищами, а саме штормовим вітром. Будівельники і паркувальники автомобілів – дуже і дуже уважно поставтеся до цього прогнозу. 24 лютого, в понеділок, в Києві, як і в більшості областей України, погода ускладниться – опади і штормовий вітер", – підкреслила вона.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, прогноз погоди, погода
В тему

Останні матеріали