5 Лютого 2020
Новини

На Волині у кілька медзакладів призначать нових директорів

На Волині у кілька медзакладів призначать нових директорів

У Луцьку нещодавно провели конкурси на заміщення вакантних посад очільників медичних закладів у Волинській області.

Про це йшлося 5 лютого під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я людини, материнства та дитинства, - пишуть Волинські новини.

Як розповіла заступниця керуючого справами, керівниця відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату Волинської обласної ради Мирослава Якимчук, нещодавно провели конкурси на заміщення вакантних посад очільників медичних закладів у Волинській області.

Мова йде про Волинський обласний госпіталь ветеранів війни та Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

У конкурсі на заміщення посади директора Волинського обласного госпіталю ветеранів війни перемогла Тетяна Масікова, а в конкурсі на посаду керівника Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф – Володимир Шмаль.

«Пропозиція підтримати їхні кандидатури й розглянути проєкти рішень на наступній сесії облради», – сказала Мирослава Якимчук.

Члени комісії підтримали проєкти рішення та рекомендували призначити Тетяну Масікову та Володимира Шмаля на відповідні посади терміном на п’ять років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, медицина, лікарня
В тему

Останні матеріали