4 Лютого 2020
Новини

Луцькі муніципали про ситуацію з «Центральним ринком»: одні підприємці хочуть переїжджати, а інші їм не дають (фото)

Луцькі муніципали про ситуацію з «Центральним ринком»: одні підприємці хочуть переїжджати, а інші їм не дають (фото)

У муніципальній поліції розповіли про стан справ на «Центральному ринку» в Луцьку станом на 3 лютого.

«Вчора до департаменту муніципальної варти почали звертатись та скаржитись власники металевих контейнерів, які знаходяться на ринку «Центральний» з проханням допомогти демонтувати їх власними силами з метою подальшого перевезення на «Новий ринок», оскільки у них там вже є укладені договори», - повідомляють муніципали.

Також вони наголошують, що частина підприємців відмовляється здійснювати добровільний демонтаж незаконних тимчасових споруд, поводить себе агресивно та своїми діями просто не дає можливості першим вивезти їх добровільно.

Зокрема, одній із підприємиць навіть не дали можливості зайти до свого ж кіоску аби забрати з нього особисті речі.

«На жаль, в результаті дій агресивно налаштованої частини власників тимчасових споруд можуть постраждали і законослухняні підприємці», - запевняє Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Нагадаємо, що з метою облаштування території прилеглої до Луцького замку, рішенням Луцької міської ради від 29.01.2020 №69/1 зобов’язано КП «Луцькі ринки» та власників очистити земельну ділянку на ринку «Центральний» від незаконно розміщених на ній тимчасових споруд та конструкцій та забезпечити відновлення порушеного благоустрою, а у разі невиконання демонтаж забезпечити департаменту муніципальної варти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, ринки, муніципали
В тему