21 Січня 2020
Новини

Луцький «Промінь» запрошує на три прем’єри (відео)

Луцький «Промінь» запрошує на три прем’єри (відео)

У Луцьку в РЦ «Промінь» в кінотеатрі Multiplex запрошують на круті прем’єри нового прокатного тижня.

На глядачів чекають:

Кролик Джоджо

Жанр: комедія

«Кролик Джоджо» -  це сатиричний фільм про Другу світову війну, який  розкаже про самотнього німецького хлопчика  чий світогляд перевертається з ніг на голову, коли він дізнається, що його самотня мати переховує на горищі їхнього дому молоду єврейську дівчину. Джоджо буде змушений поставити під сумнів сліпу віру в нацизм і правоту свого дурнуватого уявного друга Адольфа Гітлера.

Погані хлопці назавжди

Жанр: бойовик

Легендарний комедійний бойовик отримав продовження. Знову на чергуванні копи-напарники Вілл Сміт і Мартін Лоуренс. Лише таким сміливим і іронічним хлопцям під силу очистити місто від злочинців.

Екс

Жанр: кримінал, бойовик

Події стрічки «Екс» відбуваються у 1932 році на Галичині. Четверо українських підпільників УВО (української військової організації) на прізвиська Чорний, Зюк, Явір та Терен планують пограбування для потреб опору. Але все йде не за планом, і ретельно розроблена операція перетворюється на криваву бійню.

Сценарій засновано на реальних подіях (йдеться про пограбування пошти у містечку Городок (тоді Грудек Ягелонські) 1932 року).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, кіно, розваги
В тему

Останні матеріали