28 Листопада 2019
Новини

Перед дитиною мастурбував прославлений футболіст (фото)

Перед дитиною мастурбував прославлений футболіст (фото)

Відомого англійського футболіста Ніла Шіпперлі судять за звинуваченням мастурбації перед неповнолітньою.

Про це повідомляє Обозреватель.

17 вересня 2019 року 44-річний Шіпперлі їхав на білому фургоні по західному Лондону. Близько 17:15 він порівнявся з двома жінками, матір'ю і 16-річною дочкою, і рухався з ними в одному темпі. Шіпперлі зупинився біля велосипедного магазину і опустив скло.

Ніл Шіпперлі

Більш доросла потерпіла спочатку подумала, що водій пропускає їх на іншу сторону дороги. Але потім вона повернула голову, щоб сказати йому спасибі, і побачила, що Ніл тримає рукою пеніс і дивиться прямо на неї. Фургон і пішоходи повільно просунулися вниз по вулиці, на світлофорі Шіпперлі знову опустив скло і на цей раз приступив до мастурбації.

Жінки спробували розглянути номер автомобіля збоченця, і в цей момент Ніл дав по газах і поїхав в сторону залізничного вокзалу. Але колишній футболіст лише завернув за ріг, після чого мати неповнолітньої потерпілої побачила, що Шіпперлі знову задовольняє себе. Дами прийшли до поліцейської дільниці і написали заяву на Нілу, повідомляє Євроспорт з посиланням на Daily Mirror.

Прокурор Таранджіт Рай на судовому слуханні повідомив з посиланням на визнання Шіпперлі, що підсудний сам з'явився в поліцію через кілька годин після інциденту, приніс вибачення обом постраждалим і заявив про проблеми сексуального характеру. Також Ніл додав, що не знав, що одна з леді була неповнолітньою.

На суді колишній футболіст зізнався, що планує працювати з командою U-15, але тепер, ймовірно, отримає заборону на тренування дітей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс-скандал, Світ, Таблоїд, Надзвичайні події
В тему

Останні матеріали