15 Жовтня 2019
Новини

Російські КВНівці спародіювали Зеленського (відео)

Російські КВНівці спародіювали Зеленського (відео)

Актор в образі Зеленського розпочав зі слова «дякую», після чого заявив, що говоритиме по-російськи, бо йому так «зручніше».

У півфіналі Вищої ліги КВН, який проходив 12 жовтня в Москві, спародіювали президента України Володимира Зеленського. Відеозапис гри опубліковано на каналі КВН в YouTube. Про це пише «Кореспондент».

Сценку із Зеленським показала на конкурсі «Привітання» збірна «Татнефть» з міста Альметьєвськ.

Актор команди в образі президента України розпочав виступ словом «дякую». А потім перейшов на російську: «Я буду говорить на русском – просто мне удобней». Таким чином КВНівці прозоро натякнули на неідеальну українську Зеленського і те, що він думку зважує російською.

 Потім удаваний Зеленський звернувся до Михайла Галустяна, який сидів у журі: «Знаєш, Мішо, я грав у серіалі президента – і став президентом. Ти грав охоронця, бомжа, панду... Чесно кажучи, я так і не зрозумів, яка в тебе мрія».

Команда пожартувала й на тему міжнародної політики. Пародист сказав, що «проявив себе по Росії», адже після його розмови з президентом США тому збираються оголосити імпічмент.

Окремо псевдо-Зеленський подякував організації, яка об’єднує Україну та Росію, – Білоруським авіалініям. А завершив промову побажанням, щоб КВНівці з Росії і України знову стояли на одній сцені.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, квн, росія
В тему