10 Жовтня 2019
Новини

У поліції прокоментували заяву про спробу викрадення дитини в Луцьку

У поліції прокоментували заяву про спробу викрадення дитини в Луцьку
Викрадення дитини (фото ілюстративне)

"У Луцьку посеред вулиці намагалися викрасти дитину", "Чоловік нацьковував собаку на хлопчика". Від самого ранку в луцькому сегменті соціальних мереж з'являються дописи з повідомлення про спробу викрадення дитини.

Автор першого повідомлення каже, що в районі школи №5 та проспекту Президента Грушевського ввечері 9 жовтня на її сина, учня 6-го класу, напав чоловік на чорному джипі. "Він цькував собаку на дитину та намагався затягнути в автомобіль", — додає вона. 

У поліції Луцька підтвердили, що відповідний виклик до правоохоронців надійшов та вони виїжджали на виклик.  Жінка, яка викликала поліцію, від написання заяви відмовилася. Триває з'ясування обставин події.

Відомості зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Поліція проводить ретельну перевірку цього повідомлення.

Разом з тим, правоохоронці нагадують, що завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину та неправдивий виклик спецслужб тягнуть за собою як адміністративну так і кримінальну відповідальність.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: викрадення, луцьк, поліція, викрадення
В тему