10 Вересня 2019
Новини

Голові земельної комісії Княгининівської ОТГ кинули у вікно коктейль Молотова

Голові земельної комісії Княгининівської ОТГ кинули у вікно коктейль Молотова

Головному «земельнику» територіальної громади у записці, доданій до пляшок із займистими речовинами, погрожують розправою.

У вікно будинку голови земельної комісії Княгининівської об’єднаної територіальної громади Володимира Сидуна у ніч на 10 вересня кинули «коктейль-попередження». Про це пише ІА «ВолиньPost», посилаючись на власні джерела.

Відомо, що у скляній пляшці були певні предмети та речовини, але «коктейль» кинули непідпаленим. До нього, за попередньою інформацією, додали записку із погрозою наступного разу спалити усе майно голови земельної комісії.

У секторі комунікації поліції Волині зауважили, що повідомлення про таку подію у правоохоронців є. Його зареєстрували у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

На місці наразі працює слідчо-оперативна група Луцького районного відділення поліції. Вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 129 Кримінального кодексу України. Йдеться про погрозу вбивством.

У пресслужбі поліції Волині зазначили, що зловмисники кинули дві пляшки до двору та будинку депутата. До однієї з пляшок і прикріпили записку з погрозами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, отг, кримінал
В тему