1 Вересня 2019
Новини

Чи вийде економіка України з «тіні» та що робити із нелегальним бурштином – Зеленський

Чи вийде економіка України з «тіні» та що робити із нелегальним бурштином – Зеленський

«За 100 днів президенства Ви встигли відвідати кілька міжнародних зустрічей, поговорити з лідерами іноземних держав: Макроном, Меркель, Ердоганом, Нетаньяху тощо. Як вони вас сприйняли?», - поцікавився Станіслав Боклан у президента Зеленського під час останнього інтерв’ю.

«Дуже добре сприйняли. Хоча те,  як мене зустрічають і те, як потім  проводжають - різні речі.  Про мене була «підготовлена база», що я зовсім не про Україну.

Тому очікування лідерів держав на всіх міжнародних зустрічах, не поєднувались з тим, хто я, що я за людина, як я мислю, які у мене справи, як я хочу розвиватися, яку Україну ми бачимо. Вони чекали одну людину, а на зустріч до них приїжджала  зовсім інша людина.

І після міжнародних зустрічей я чув, що вони говорять, що в Україні є реальний шанс, тільки б мене ніхто не зламав», - розповів Зеленський.

«На всіх міжнародних зустрічах я розповідаю, що у нас за країна. Пропоную інвестувати у наше країну: в Херсонську область, в Одеса, де в нас  море туристів, у виробництва в Кривому Розі, Маріуполі, Хортиці. Кажу, що  давайте робити парк як Діснейленд.

В нас багата країна, але 50 відсотків перебуває у тіні. Одного тільки бурштину в рік «кришується» на 500 млн. Давайте на цей бурштин відкриємо ліцензії для іноземних компаній. Наш бурштин за якістю кращий в світі, а за покладами ми другі після Росії в Європі».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, економіка, бурштин, ангела меркель, еммануель макрон, володимир зеленський
В тему