29 Серпня 2019
Новини

«Пушка-пишка»: реперка Alyona Alyona розповіла, як подолала комплекси

«Пушка-пишка»: реперка Alyona Alyona розповіла, як подолала комплекси

Реп-вихователька поділилась, як подолала глузування однокласників. Артистка тривалий час була невпевнена у собі.

Самобутня українська реп-виконавиця Alyona Alyona, відверто поділилася з шанувальниками особистим.Виконавиця розповіла, як зуміла переступити через глузування і пережити образи у юнацькому віці, передає ТСН.

На сторінці в Instagram зірка поділилась історією, як з допомогою подруги зуміла віднайти впевненість у собі.

«Коли менi було 15 i я почала їздити до школи в Баришівцi, я познайомилася з новими подругами в автобусi. Ми почали тiсно спiлкуватися пiсля школи, i одна з них помiтила, наскiльки я не впевнена в собі», – пригадала Альона.

За словами реперки, одна з товаришок запросила її до себе в гості, де вони довго говорили про зовнішність.

«В кiнцi розмови вона посадила мене перед дзеркалом i сказала: «Тобi можуть не подобатися твої ноги, але поглянь – у тебе гарне волосся. Тобi можуть не подобатися твої плечі, але поглянь, якi в тебе гарнi пальцi та нiгтi. Тобi може не подобатися пiдборiддя, але ж твоя посмiшка дуже щира та заразна. У кожної людини є те, що в нiй гарне та красиве». I я зрозуміла – те, як бачу себе я, дуже вiдрiзняється вiд того, як бачать мене люди», – поділилася виконавиця.

Співачка попросила своїх фанів ніколи не зважати на хейтерів і не боятися бути собою, оскільки тільки так «ви зможете побачити красу в собі».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, alyona alyona, Таблоїд
В тему