13 Серпня 2019
Новини

У Луцьку просять пустити тролейбус на Львівську – для студентів

У Луцьку просять пустити тролейбус на Львівську – для студентів

На сайті е-петицій зареєстрували колективне прохання про покращення транспортного сполучення із Львівською вулицею.

У Луцьку просять пустити громадський електротранспорт на вулицю Львівську, яка наразі тролейбусами «обділена». Відповідна петиція розміщена на платформі «Єдина система місцевих петицій». Її зареєстрував лучанин Михайло Марчак.

За словами ініціатора петиції, наразі в місті «склалась парадоксальна ситуація стосовно тролейбусного сполучення з вулицею Львівською».

«Значна частина міста, включаючи мешканців 33-го і 40-го кварталів, фактично не мають змоги дістатися на вулицю тролейбусом. Починається навчальний рік, а на цій вулиці розміщені два корпуси Луцького національного технічного університету. Відсутність тролейбусного транспорту, що сполучить вищеназвані райони з Львівською, фактично позбавляє студентів можливості скористатися пільгою на проїзд у транспорті і погіршує рейтинг міста дружності до студентів», – аргументує доцільність пустити «рогаті» по Львівській автор групового звернення.

Враховуючи вищесказане, містяни просять призначити додатковий тролейбусний маршрут, що з’єднав би вулицю Гордіюк, Соборності, Перемоги зі Львівською, або ж – через проспект Відродження, Молоді, Соборності до вулиці Львівської.

До кінця збору підписів на підтримку цього звернення до влади міста залишилося 8 днів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, луцьк, громадський транспорт
В тему