25 Липня 2019
Новини

«Законсервована» історія: Кучма на крейсері насмішив Мережу (фото)

«Законсервована» історія: Кучма на крейсері насмішив Мережу (фото)

Крейсер «Україна», який мають розібрати на гвинтики у Миколаєві, передав сучасникам несподіваний «привіт із минулого».

На недавньому прес-турі державним концерном «Укроборонпром» журналісти помітили на стіні кают-компанії на крейсері «Україна», який підлягає скорому демонтажу, своєрідний привіт із минулого. Ідеться про портрет другого українського президента Леоніда Кучми.

Цікаве фото з корабля, де «законсервувалася» історія, оприлюднив на своїй сторінці в соцмережі Facebook Національний інформаційний портал «Тиск».

«Незважаючи на страшненькі фото ззовні, всередині крейсер наче потрапив сюди з 20-річного минулого... Навіть протертий від пилу портрет Кучми всередині кают-компанії висить...» – йдеться у повідомленні.

Тим часом на Миколаївському суднобудівному заводі готуються до початку робіт із розбирання корабля. Гендиректор підприємства Валерій Калашников пообіцяв: «Це буде не розбазарювання крейсера, не грабіж його. Це абсолютно чіткий проєкт, розроблений нашим казенним інститутом. Обладнання, зокрема озброєння, будуть демонтовані з крейсера та встановлені на кораблях Військово-Морських Сил України відповідно до проєкту демілітаризації». 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, Фото
В тему