25 Липня 2019
Новини

Стартував продаж квитків на Форум видавців у Львові

Стартував продаж квитків на Форум видавців у Львові

26 Книжковий ярмарок Book Forum відбудеться у Львові з 18 по 22 вересня.

Організатори 26-го «Форуму Видавців» у Львові оприлюднили вартість квитків на форум. Відвідувачі можуть придбати одноденний разовий квиток, квиток на п’ять днів, пільговий студентський, а також квиток для працівників навчальних закладів та бібліотек, пише Твоє місто.

За передплатою дешевші квитки можна купити до 8 серпня на сайті Форуму видавців. Безкоштовно потрапити на книжковий форум зможуть діти до 16 років, люди з інвалідністю І-ІІ груп, військовослужбовці строкової служби, учасники АТО та пенсіонери.

Ціни на квитки

Одноденний квиток – 40 грн у передпродажі та 50 грн – у дні фестивалю.

Квиток на п’ять днів – 70 грн у передпродажі та 100 грн – у дні фестивалю.

Для студентів ціна одноденного квитка становитиме 20 грн у передпродажі та 30 грн – у дні фестивалю, а п’ятиденного – 50 та 70 відповідно.

Для працівників закладів культури, шкіл і вишів, бібліотек та музеїв ціна одноденного квитка становитиме 30 грн, а п’ятиденного – 50 грн у передпродажі та 70 грн – у дні фестивалю.

Нагадаємо, цього року 26-й Книжковий ярмарок Book Forum відбудеться з 18 по 22 вересня. Фокусною темою стане  «Відшукування причетного» як пошук спільної мови, зв’язку між поколіннями та співпричетність до явищ у світі й відповідальність перед майбутнім, перед громадою і перед власним сумлінням.

Програма міститиме 16 тематичних кластерів, а серед запрошених авторів – Сергій Жадан, Оксана Забужко, Андрій Любка, Юрій Андрухович, Андрій Курков, Лариса Денисенко, Галина Ткачук, Ірина Славінська, Тарас Прохасько, Андрій Кокотюха, Ірен Роздобутько, Катерина Калитко, Мирослав Лаюк, Мар’яна Савка, Юрій Винничук та інші.

Читайте також:

Ого….100 тонн книжок

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, форум, львів, книги
В тему